Οι πιο στυλάτες εμφανίσεις του 2011 (...μέχρι τώρα)

Οι πιο στυλάτες εμφανίσεις του 2011 (...μέχρι τώρα)

Μπορεί η χρονιά να μην έχει τελειώσει, αλλά η νέα σεζόν της μόδας έχει ξεκινήσει και εμείς ήδη μνημονεύουμε αξέχαστες εμφανίσεις γυναικών από την προηγούμενη σεζόν.

2011julianne
2011kate
2011rihanna
2011stella
2011tilda

Julianne Moore
Η μπλε τουαλέτα Tom Ford της Julianne Moore στα BAFTA ήταν σίγουρα μία από τις κορυφαίες στιγμές του στυλ για τη σεζόν που διανύουμε και στοιχειώνει με τον πιο ευχάριστο τρόπο τα fashion όνειρα μας.



Kate Middleton
Το πλισέ αέρινο Alexander McQueen φόρεμα της μελλοντικής βασίλισσας είναι μακράν η πιο αέρινη και κομψή εμφάνιση της σεζόν. Τα λόγια είναι περιττά και το look μιλά από μόνο του για το απαράμιλλο στυλ της Kate Middleton.



Rihanna
Το λευκό κοστούμι Max Azria που φόρεσε στα βραβεία του Billboard που είχε ακόμα κόκκινα μαλλιά ήταν η επιτομή του ανδρόγυνου look με το tailored σύνολο της.



Stella Tennant
Το λευκό τσίτι που μερικές ενδέχεται να βιαστείτε να κατηγορήσετε είναι Chanel Haute Couture και η αριστοκρατική Stella Tennant καταφέρνει να μεταμορφωθεί με τη λευκή δαντέλα σε μία νεράιδα του στυλ που κόβει την ανάσα.



Tilda Swinton
Η Jil Sander μακριά λεύκη φούστα με το απλό λευκό vintage πουκάμισο της Tilda Swinton στις χρυσές σφαίρες επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά ότι τα style icons έχουν αντισυμβατικό style που δεν μπορούν ποτέ να μας κάνουν να βαρεθούν και ορίζουν την αισθητική με το δικό τους τρόπο.