Power suit: Η Όλγα Τρέμη με το πιο σικάτο buisiness look στα χρώματα της σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη
Power suit: Η Όλγα Τρέμη με το πιο σικάτο buisiness look στα χρώματα της σεζόν

Η Όλγα Τρέμη συνδύασε άψογα ένα ιδιαίτερο σακάκι, στο Meeting Point με τον κ. Ευάγγελο Αποστολάκη. 

Τα χρώματα του πάγου είναι μία εξαιρετική επιλογή για την καλοκαιρινή περίοδο, αφού ταιριάζουν μοναδικά με το μαυρισμένο δέρμα. Φυσικά, πρέπει κανείς να μπορεί να δημιουργήσει το σωστό σύνολο, που θα αναδείξει σωστά τη συγκεκριμένη παλέτα, για να αποφύγει τυχόν δυσάρεστα αποτελέσματα. Το καλύτερο inspo για αυτή την εβδομάδα είναι το σύνολο της κυρίας Όλγας Τρέμη, στην τελευταία της εμφάνιση στο Meeting Point, όπου υποδέχτηκε τον Πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη.

Η κορυφαία κυρία της δημοσιογραφίας, μαζί με τη στυλίστρια της Βάσω Μπάρκα, δημιούργησε για άλλη μία φορά ένα άψογο buisiness look, που είναι κατάλληλο και για την καλοκαιρινή περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα tailored παντελόνι που σταματά λίγο πάνω από τον αστράγαλο σε ένα πολύ ελαφρύ beige χρώμα, που θύμιζε ίσως και ivory, μαζί με ασορτί pointe γόβες. Αυτό, όμως, που έκανε τη διαφορά ήταν το εξαιρετικό σακάκι από τη συλλογή της Emporio Armani(Σόλωνος 4, Κολωνάκι), το οποίο εντυπωσίασε με το ιδιαίτερο καρό μοτίβο του, σε λευκό και γκρι χρώμα.

olga-tremi-(9).jpg
olga-tremi-(7).jpg

Το ίδιο το ύφασμα, που αναπαριστά τις πλέξεις μίας φίνας ψάθας, δίνει καλοκαιρινό στυλ, σε ένα κατά τα άλλα πολύ κλασικό blazer, με διακριτικούς ώμους. Τα κοσμήματα συμπλήρωσαν το look, δίνοντας λάμψη και έναν τόνο πολυτέλειας. Ακριβώς , ότι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το τέλειο buisiness look του καλοκαιριού, με ελάχιστη προσπάθεια, επιλέγοντας τα κατάλληλα items.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης στο Meeting Point.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας μιλά και για τις πολιτικές εξελίξεις και εκτιμά ότι το θέμα των πρόωρων εκλογών παραμένει ανοιχτό παρά τη δέσμευση του πρωθυπουργού για εξάντληση της τετραετίας. Προσθέτει, επίσης, πως όταν γίνουν οι εκλογές ο ίδιος θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν κρύβει ότι θα προτιμούσε μια υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Για τους χειρισμούς της κυβέρνησης λέει ότι «δεν διεκδικούμε αυτά που θα έπρεπε, ούτε από το ΝΑΤΟ ούτε από την Ε.Ε.» και τονίζει ότι, πάντοτε, «οι ισχυρές ένοπλες δυνάμεις βοηθούν τη διπλωματία».

«Πρέπει όλοι», δηλώνει, «να πειστούν ότι εάν χρειαστεί, οι ένοπλες δυνάμεις θα χρησιμοποιηθούν. Θα πρέπει με τον ισχυρότερο τρόπο να περάσει αυτό σε όλους: Ότι η Ελλάδα δεν έχει πρόθεση να κάνει πίσω στα κυριαρχικά της δικαιώματα και να δεχτεί την όποια παραβίαση».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή: