Η Τατιάνα Μπλάτνικ με κίτρινο stylish φόρεμα θύμισε κάτι από Kate Middleton

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Τατιάνα Μπλάτνικ με κίτρινο stylish φόρεμα θύμισε κάτι από Kate Middleton

Το κίτρινο φόρεμα της Τατιάνας εντυπωσίασε και είχε την απαραίτητη λάμψη των royal looks.

Πριν λίγες μέρες η Τατιάνα Μπλάτνικ παραβρέθηκε στην επέτειο των δέκα ετών από την ίδρυση του The Hellenic Initiative, που διοργάνωσε μία φιλανθρωπική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο. Στο event βρέθηκαν Έλληνες της διασποράς αλλά και άλλοι καλεσμένοι που θέλησαν να τιμήσουν το έργο του οργανισμού. Η Τατιάνα Μπλάτνικ, συνοδευόμενη από τον Νικόλαο και Παύλο Γλύξμπουργκ, ως Διεθνής Πρέσβειρα του οργανισμού συμμετέχει συχνά στις δράσεις και τις εκδηλώσεις του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η Τατιάνα, εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά, ξεχώρισε με την εμφάνιση της και το κίτρινο λαμπερό φόρεμα της που έκλεψε τα βλέμματα. Maxi, με έντονους ώμους, τόνιζε υπέροχα την ψηλόλιγνη σιλουέτα της, ενώ ένα φόρεμα με μακρύ μανίκι προκαλεί πάντα εντύπωση μέσα στο καλοκαίρι. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της γραμμής του ήταν φυσικά η σούρα που μάζευε το ύφασμα στη μέση και έδινε έναν θηλυκό τόνο στο όλο fit. Επίσης, οι πιέτες που σχηματίζονταν το έκαναν πιο παιχνιδιάρικο και λίγο πιο ανάλαφρο.

tatiana-blatnik-kitrino-forema-(6).jpg
tatiana-blatnik-kitrino-forema-(2).jpg

Η Τατιάνα Μπλάτνικ συνδύασε το φόρεμα του ιταλικού brand Del Core με ένα ζευγάρι χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα και πολυτελή κοσμήματα του οίκου Kessaris.

Η royal εμφάνιση της Τατιάνας Μπλάτνικ είχε κάτι από Kate Middleton.

Η Τατιάνα σε κάθε της εμφάνιση είναι ιδιαίτερα προσεκτική με το dress code. Το συγκεκριμένο look θύμισε την πρόσφατη εμφάνιση της Kate Middleton στο Wimbledon, την προηγούμενη εβδομάδα με αντίστοιχο κίτρινο φόρεμα από το brand Roksanda. Η γραμμή και των δύο φορεμάτων ήταν παρόμοια με τη μόνη διαφορά ότι το φόρεμα της Δούκισσας του Cambridge ήταν midi, είχε κοντό μανίκι και έκανε ένα αντίστοιχο drape δέσιμο στο στήθος με έναν μεγάλο φιόγκο. Η Kate συνδύασε το look της με ένα ζευγάρι λευκές pointe γόβες.

Η Kate Middleton είχε μάλιστα φορέσει το ίδιο ακριβώς φόρεμα και πάλι στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα την περασμένη άνοιξη, στην περιοδεία που έκανε με τον πρίγκιπα Williams στην Καραϊβική.

The Duchess Of Cambridge Attends The Wimbledon Women's Singles Final

(Photo by Karwai Tang/WireImage)

©AELTC/Karwai Tang - AELTC Internal Use Only