Οι γυναίκες που έκαναν τους άντρες να αναστενάξουν στο κόκκινο χαλί των βραβείων του GQ

Οι γυναίκες που έκαναν τους άντρες να αναστενάξουν στο κόκκινο χαλί των βραβείων του GQ

Οι σειρήνες του στυλ βγήκαν βόλτα και στα βραβεία του βρετανικού, αντρικού περιοδικού GQ.

gqCHARLIZE
gqDAISY
gqEMMA
gqLARA
gqSOPHIE

Charlize Theron
Αριστοκρατική με αέρα ανδρόγυνου old Hollywood, η Charlize Theron κατέκτησε το κόκκινο χαλί με το Roland Mouret ντε πιες της που έκοβε ανάσες και την έδωσε μία θέση στις καλοντυμένες που δεν μας έχει συνηθίσει


Daisy Lowe
Το γνωστό super model φόρεσε μία Jexika δημιουργία με διαφάνειες και ρετρό λεπτομέρειες εντυπωσιάζοντας με τις γοτθικές αναφορές της σε ένα dark magic inspired look.


Emma Watson
Η νεαρά κυρία της υποκριτικής μπορεί να κουβαλά λίγα χρόνια στην πλάτη της, αλλά οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι πολλαπλάσιες, όσα άλλωστε και διθυραμβικά σχόλια που έχει αποκομίσει για το στυλ της. Χθες το βράδυ εμφανίστηκε με McQ φόρεμα και γόβες Louboutin επιδεικνύοντας την rock chic πλευρά του συνδυασμού ταρτάν και leather.


Lara Stone
Η γυναίκα της χρονιά κατά το ανδρικό περιοδικό GQ φόρεσε ένα φόρεμα Calvin Klein σε έντονη πορτοκαλί απόχρωση, δείχνοντας απλή και συνάμα τόσο εντυπωσιακή και στυλάτη.


Sophie Ellis Bextor
Η γνωστή Αγγλίδα pop πόνταρε πάλι στο vintage look με μίνι 60s inspired φόρεμα με ταρτάν λεπτομέρειες και καλσόν με γεωμετρικά μοτίβο που κατάφεραν πάλι να τη βάλουν στη λίστα με τις καλοντυμένες γυναίκες. Πάντα τόσο εντυπωσιακή.