Η Gigi Hadid φοράει από τώρα το jean που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Gigi Hadid φοράει από τώρα το jean που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

(Photo by Raymond Hall/GC Images)

Το πιο άνετο, denim παντελόνι που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν, έχει California vibes!

Μπορεί η Gigi Hadid να μένει ως γνωστόν στη Νέα Υόρκη, αλλά αυτή τη φορά έφερε αέρα Καλιφόρνιας στους δρόμους του «Big Apple». Οι φωτογράφοι ακολουθούν κάθε κίνηση της, αφού οι έξοδοι της σηματοδοτούν και άλλη μία fashion πρόταση για τους φανατικούς του street style. έτσι και σε αυτή τη χαλαρή βόλτα της η Gigi έκανε το πιο cool και άνετο look, με ένα κομμάτι κλειδί της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας: το τζιν παντελόνι.

Γενικά, κάθε φθινόπωρο ξαναθυμόμαστε τα τζιν παντελόνια μας, μετά τον καύσωνα του καλοκαιριού και τα κοντά φορέματα και σορτσάκια μας, που έχουμε κάπως βαρεθεί να φοράμε κάθε μέρα. Το θέμα είναι, όμως, ποιο θα είναι το επόμενο τζιν παντελόνι που θα φορέσουμε το 2022; Τα catwalks ανέδειξαν περισσότερες από μία τάσεις στα denims και τα low rise, δηλαδή τα χαμηλοκάβαλα ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Βέβαια τα low rise fits δεν είναι και ότι πιο άνετο, κάτι που το θυμόμαστε ήδη από τα 00s οι κάπως μεγαλύτερες.

Το casual denim παντελόνι που φόρεσε η Gigi είναι ίσως το μοναδικό πρακτικό casual shape του χαμηλοκάβαλου παντελονιού που μπορείς να βρεις.

undefined

Californian coolness: Η Gigi φόρεσε δύο φορές το τζιν του φθινοπώρου!

Μιλάμε για το baggy denim παντελόνι, φυσικά, με τα μεγάλα σκισίματα που επέλεξε η Gigi δύο φορές τις τελευταίες μέρες, σε δύο διαφορετικά looks με αέρα καλιφορνέζικου coolness. Σε ανοιχτόχρωμη μπλε απόχρωση το συγκεκριμένο jean είναι πιο φαρδύ από ότι θα περίμενες, αλλά η Gigi το συνδύασε ιδανικά με ένα crop knitted top, με ρίγες και διακοσμητικά trimmings σε bohemian style. Από κάτω φόρεσε τα μαύρα κλασικά Converse sneakers της, ενώ η λευκή mini bag, το μεγάλο bucket καπέλο της και τα πολύχρωμα αξεσουάρ με χάντρες ήταν το καλύτερο matching.

gigi-hadid-californian-chic-(2).jpg

Τη δεύτερη φορά που φόρεσε το baggy denim παντελόνι της RE-DONE η Gigi το συνδύασε με ένα λευκό κορμάκι σε κόκκινοι πουά, ένα ζευγάρι suede camel Birkenstocks. Η μπλε Prada τσάντα δίχτυ έκανε το look πιο παιχνιδιάρικο, το ίδιο και τα fun σκουλαρίκια της.

https://www.instagram.com/p/Cg23i91LWWj