Δούκισσα Νομικού: Με μπλε cut out φόρεμα στο χρώμα της θάλασσας και φόντο το ελληνικό καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Δούκισσα Νομικού: Με μπλε cut out φόρεμα στο χρώμα της θάλασσας και φόντο το ελληνικό καλοκαίρι

Με φόρεμα και ασορτί εσπαντρίγιες έκανε το απόλυτο combo του καλοκαιριού.

Το χρώμα της θάλασσας είναι πάντα μια καλή επιλογή για την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Ειδικά αν είσαι η Δούκισσα Νομικού και μοιάζεις με αληθινή γοργόνα στη στεριά, που στην περίπτωση της δεν πρόκειται για κανένα κλισέ. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια περνά τους καλοκαιρινούς μήνες μαζί με την αγαπημένους της κυρίως στο νησί της Μυκόνου, όπου είναι και το εξοχικό της οικογένειας Θεωδορίδη.

Η ίδια φροντίζει, λοιπόν, να ανεβάζει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις μέρες που περνάει κοντά στη θάλασσα, αλλά και από τις στυλάτες εμφανίσεις της στο νησί των ανέμων. Γενικά, η Μύκονος είναι ένα μέρος διάσημο για τις εκκεντρικές παρουσίες του και το glamorous style, αλλά η Δούκισσα Νομικού δίνει το δικό της τόνο στο καλοκαιρινό της στυλ, ποντάροντας στη χαλαρότητα και τα chic outfits.

Και αυτή τη φορά έγινε ένα με το τοπίο των ελληνικών νησιών, επιλέγοντας ένα φόεμα στο χρώμα της θάλασσας.

Φόρεμα + εσπαντρίγιες: Do it like Dutchess!

https://www.instagram.com/p/Cg96b0mr_rn

Η Δούκισσα επέλεξε να συνδυάσει δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού στο ίδιο σύνολο: το cut out φόρεμα με τις ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες. Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα aqua midi φόρεμα με κοψίματα κάτω από το στήθος και εντυπωσιακό σκίσιμο στο πόδι. Φρόντισε, μάλιστα να βρει ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες στο ακριβώς ίδιο χρώμα με το φόρεμα της. Οι συγκεκριμένες δένουν διακριτικά στον αστράγαλο.

Έχοντας επενδύσει στο πιο διαχρονικό χρώμα του καλοκαιριού έσπασε το total color σύνολό της με ένα headpiece σε λευκό, με floral μοτίβο. Μία μεγάλη στέκα, για να κρατάει τα μαλλιά της πίσω, τώρα που τα μελτέμια φυσάνε στο Αιγαίο. Γενικά είναι πολύ ωραλια ιδέα, όταν είσαι σε διακοπές να παίρνεις έμπνευση από τα χρώματα της φύσης και να δημιουργείς ένα stylish σύνολο. Ειδικά αν έχεις πάρει ένα πρώτο μαύρισμα, χρώματα όπως το μπλε και το λευκό των ελληνικών νησιών είναι ότι καλύτερο μπορείς να φορέσεις τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.