Αθηνά Οικονομάκου: Η μίνι τζιν φούστα είναι το αγαπημένο της item και για την παραλία

Ναταλία Κατσακιώρη
Αθηνά Οικονομάκου: Η μίνι τζιν φούστα είναι το αγαπημένο της item και για την παραλία

Ένα από τα πιο κλασικά denim κομμάτια έρχεται μαζί μας και στην παραλία.

Τελεταίες μέρες του Αυγούστου και μετά από μία εβδομάδα με φθινοπωρινό σκηνικό, και κάπως ακραίο ομολογουμένως, η ισορροπία αποκαταστάθηκε και επιτέλους μπορούμε να συνεχίσουμε να μετράμε καλοκαιρινές ημέρες στη θάλασσα. Ας μην ξεχνάμε ότι πολλοί φεύγουν ακόμη για τις άδειες τους και κάνουν τώρα ίσως βαλίτσα διακοπών.

Ακόμη, όμως, και αν έχεις ήδη επιστρέψει στην πόλη και περνάς τη γνωστή πρώτη εβδομάδα της «κατάθλιψης» πριν ξαναμπείς στο ρυθμό σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σταματήσεις τα μπάνια σου στην παραλία από τώρα και θα κάνεις ακόμη πολλά beach looks μέσα στο Σεπτέμβριο. Άρα μαζί με τα μαγιό σου θέλεις να δώσεις και νέα πνοή στα outfits της παραλίας, βάζοντας ίσως και μία φθινοπωρινή νότα.

Το αγαπημένο ύφασμα του φθινοπώρου είναι σίγουρα το denim και αυτό γιατί το τζιν είναι αυτό στο οποίο καταλήγουμε σε κάθε μεταβατική φάση, ως τον πιο εύκολο σύμμαχο μας. Γιατί, λοιπόν, να μην έρθει μαζί μας και στην παραλία; Αυτό το Σεπτέμβριο η αγαπημένη mini τζιν φούστα σου θα γίνει το νέο σου αγαπημένο item, που θα συμπληρώσει τις εμφανίσεις δίπλα στη θάλασσα. Δες πώς το έκανε η Αθηνά Οικονομάκου!

https://www.instagram.com/p/ChmXMkLtUhS

Denim fever: Η Αθηνά Οικονομάκου με τζιν φούστα και bikini.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις στη ντουλάπα σου ήδη μία mini τζιν φούστα. Αν είσαι, όμως, μέσα στις εξαιρέσεις, τότε τώρα είναι η στιγμή να βάλεις μία denim φούστα στη wish list σου. Και αυτό γιατί αυτό το κομμάτι που φορέσαμε με μανία τη δεκαετία του 2000, είναι ήδη must του καλοκαιριού, αλλά και του φθινοπώρου που έρχεται. Η Αθηνά Οικονομάου φρόντισε μάλιστα να κάνει και ένα υπέροχο σύνολο με τη τζιν φούστα της στην παραλία.

Συνδύασε απλά το φουστάκι της με το floral bikini top της και συμπλήρωσε το look με ένα body chain, σε χρυσό, που απογείωσε το sexiness και τόνισε τη μέση. Όταν, λοιπόν, βρέθηκε on board, τότε έβαλε από πάνω και το oversized λευκό της πουκάμισο και ολοκλήρωσε ενα τέλειο minimal outfit. Το συγκεκριμένο είναι, μάλιστα, ιδανικό και για την παραλία, αλλά και για το φαγητό ή το ποτό που θα ακολουθήσει μετά το μπάνιο σας.