5+1 essentials που η Kate Middleton δεν αποχωρίζεται κάθε φθινόπωρο

Ναταλία Κατσακιώρη
5+1 essentials που η Kate Middleton δεν αποχωρίζεται κάθε φθινόπωρο

(AP Photo/Scott Heppell, pool)

Copyright 2021 The Associated Press. All rights reserved

Πάρε έμπνευση από τα looks της Kate για τη fall γκαρνταρόμπα σου.

Η Δούκισσα του Cambridge δεν σταματά να παραβρίσκεται σε εκδηλώσεις και events καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, έχοντας ένα fully booked πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι οι fashion lovers έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλο το φάσμα της γκαρνταρόμπας της. Η Kate με το πέρασμα των χρόνων γίνεται όλο και πιο κομψή, διατηρώντας τα αυθεντικά στοιχεία του προσωπικού της στυλ, κάτι που την έχει βάλει απευθείας στην κορυφή της λίστας με τις πιο καλοντυμένες royals.

Ειδικά το φθινόπωρο είναι μία πολύ ιδιαίτερη εποχή για τα σύνολα και τις εμφανίσεις της, αφού η συγκεκριμένη εποχή είναι υπέροχη στην Αγγλία και αν κάποιος ξέρει πώς πρέπει να ντυθεί σωστά στη βροχή, τότε αυτή είναι η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Έχοντας διατηρήσει όλα εκείνα τα κλασικά κομμάτια, που πρέπει να βρίσκονται σε μία preppy φθινοπωρινή ντουλάπα, η Kate Middleton κάνει έξυπνο mix & match, προσθέτοντας μικρές μοντέρνες πινελιές.

Ωστόσο, αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά τα outfits που κάνει κατά καιρούς κάθε φθινοπωρινή σεζόν, τότε θα διαπιστώσει ότι και η ίδια έχει κάποια διαχρονικά αγαπημένα ρούχα και παπούτσια που δεν αποχωρίζεται. Ένα είδος fall capsule ντουλάπας, με όλα εκείνα τα essentials, που καλό θα ήταν να αρχίσεις να επενδύεις. Σε casual-yet classy- style, η Δούκισσα του Cambridge σου δίνει τη λίστα με τα πιο επίκαιρα και ταυτόχρονα διαχρονικά κομμάτια.

5+1 staples από τη φθινοπωρινή ντουλάπα της Kate Middleton.

Tartan print: Ή αλλιώς καρό. Διαχρονικά αγαπημένο, ωστόσο φέτος έκανε μεγάλο comeback και στα catwalks. Επένδυσε σε μία καρό midi φούστα σε λαμπερό κόκκινο ή κλασικό ασπρόμαυρο.

Britain Royals

(Jonathan Buckmaster/Pool Photo via AP)

Olive Green: Είναι μία από τις επίκαιρες αποχρώσεις και ταιριάζει ιδανικά με το φθινοπωρινό σκηνικό και τα denim σου, αν επιλέξεις το γνωστό κερωμένο jacket σε κυνηγετικό στυλ. Η Kate φοράει τη συγκεκριμένη απόχρωση εξίσου σε παντελόνια, φορέματα και πανωφόρια.

unknown_274511281_150068524082611_2828796159109251512_n.jpg
Britain Royals

(Peter Nicholls/Pool Photo via AP)

Μαύρο skinny παντελόνι: Ένα παντελόνι passé part out, που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δοκίμασε το με ένα elegant, preppy σακάκι και biker μποτάκια όπως η Δούκισσα.

Britain Royals

(AP Photo/Scott Heppell, pool)

Copyright 2021 The Associated Press. All rights reserved

Παλτό σε έντονα χρώματα: Κόκκινο, φούξια και μπλε είναι τα τρία αγαπημένα της Kate. Εσύ βρες το δικό σου!

Britain Royals

(Chris Jackson/Pool via AP)

Κασμιρένιο πουλόβερ: Η ποιότητα είναι το παν. Ένα καλό κασμιρένιο πουλόβερ σε pastel απόχρωση είναι απαραίτητο και θεωρείται δικαίως μία αγορά επένδυση.

Virus Outbreak Britain Royals

(Arthur Edwards/Pool Photo via AP)

Γιλέκα: Είτε πρόκειται για ένα τύπου «δημοσιογραφικό» γιλέκο με τσεπάκια, είτε για ένα καπιτονέ, ζεστό γιλέκο τα γιλέκα είναι ένα αγαπημένο κεφάλαιο για την Kate και είναι ιδανικά για το φθινόπωρο, γιατί χαρίζουν ζέστη χωρίς να σε πνίγουν.

Britain Royals

(Daniel Leal-Olivas/Pool via AP)

Britain Royals

(Aaron Chown/Pool via AP)