Σιφόν, δαντέλα και δυο καλλονές σε αναμέτρηση

Σιφόν, δαντέλα και δυο καλλονές σε αναμέτρηση

Η ηθοποιός Sarah Gadon κονταροχτυπιέται εν αγνοία της με το μοντέλο Anja Rubik για μια δημιουργία Jason Wu.

H Sarah Gadon, η Καναδή ηθοποιός που θα δούμε στο πλευρό του Robert Pattinson το 2012 στην ταινία «Cosmopolis», παρευρέθηκε πραγματικά απαστράπτουσα στην πρεμιέρα της ταινίας «A Dangerous Method» στην οποία συμμετέχει, στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Toronto.

Η εικοσιτετράχρονη Sarah φόρεσε μια σιφόν μαύρη τουαλέτα, με δαντελένιες λεπτομέρειες πάνω από το μπούστο και μια χρυσή κεντημένη ζώνη στη μέση από τη συλλογή της σεζόν που διανύουμε του σχεδιαστή Jason Wu.

Την ίδια ακριβώς δημιουργία είχε φορέσει πολλούς μήνες πριν στα τέλη Απριλίου η καλλονή από την Πολωνία, αγαπημένο πρόσωπο των οίκων Fendi και Gucci, Anja Rubik στο πέμπτο ετήσιο DKMS gala στη Νέα Υόρκη.

Σε αυτή την άτυπη, λοιπόν, αναμέτρηση, αν και καμιά από τις δύο δεν κατάφερε να ξεπεράσει την iconic Karlie Kloss που αποθέωσε το φόρεμα αυτό στην πασαρέλα, νικήτρια αναδεικνύεται παμψηφεί η Sarah καθώς με το 40's look της σε μακιγιάζ και μαλλιά κατάφερε να κερδίσει έξτρα πόντους (θυμηθείτε το τα forties επιστρέφουν στο κόκκινο χαλί πολύ δυναμικά).