Toronto Film Festival: ποιες εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί;

Toronto Film Festival: ποιες εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί;

Το Χόλιγουντ έδωσε το παρόν με μια ακόμα σειρά λαμπερών εμφανίσεων.

spl314453_002



Αγκαζέ πάντα με τον σύντροφό της, Brad Pitt, η Angelina Jolie φόρεσε μία μαύρη, σατέν δημιουργία της Vivienne Westwood σεταρισμένη με το χρυσό Louis Vuitton Lockit PM Devotion clutch και μαύρες γόβες Stuart Weitzman. Απλή, vamp, μυστηριώδης και ένα μεγάλο μπράβο για το εντυπωσιακό τσαντάκι.

spl314171_001
spl314452_004


Η Megan Fox φόρεσε ένα στράπλες φόρεμα Thakoon Resort 2012, το οποίο συνδύασε προσεχτικά με λεοπάρ γόβες Brian Atwood και clutch Christian Louboutin. Πανέμορφη, χωρίς υπερβολές και ομολογούμε πως το κόκκινο χρώμα της τονίζει ακόμα περισσότερο το φλογερό θηλυκό που κρύβει μέσα της.



Η Salma Hayek διάλεξε μια δημιουργία του αγαπημένου της Alexander McQueen σε στρατιωτικό ύφος με ανάλογα εκκεντρικά αξεσουάρ. Η ίδια ξέρει να ρισκάρει και να τονίζει τις γραμμές της. Το μπούστο της και οι πλούσιες καμπύλες την κάνουν ακόμα πιο λαμπερή και θελκτική πάνω στο κόκκινο χαλί.

spl314157_005
spl314250_006

Το ανδρόγυνο είναι ένα προφίλ που η Evan Rachel Wood έχει πλασάρει πολύ τελευταία. Για το φεστιβάλ του Τορόντο διάλεξε ένα κοστούμι από την κολεξιόν Dolce & Gabbana Φθινόπωρο 2011, το οποίο συνδύασε με ένα σούπερ σικάτο πουκάμισο. Εξαιρετικά θηλυκή και όμορφη, παρά το εκκεντρικό της ύφος.



Η Keira Knightley φόρεσε ένα nude φόρεμα με δαντέλα του οίκου Elie Saab από τη συλλογή Fall 2011 Couture, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι υπέροχες nude γόβες Miu Miu. Ντελικάτη, αέρινη, εύθραστη και μια ακόμα εμφάνιση βγαλμένη από παραμύθι.

spl314829_001

Η Madonna, μετά το φεστιβάλ Βενετίας, έκανε μια ακόμα εμφάνιση για την νέα της ταινία. Επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα Tom Ford με διαφάνεια, φορεμένο με Brian Atwood γόβες και τσαντάκι Ferragamo. Αν και διαφωνούμε με το καλσόν, αγαπάμε Madonna και την στηρίζουμε σε όλες της τις εμφανίσεις!