Δύο φορές που η Κατερίνα Καινούργιου απογείωσε το νούμερο ένα top της σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη
Δύο φορές που η Κατερίνα Καινούργιου απογείωσε το νούμερο ένα top της σεζόν

Το πιο ιδιαίτερο top που μπορείς να φορέσεις φέτος είναι ένας κορσές και η Κατερίνα ξέρει πώς πρέπει να το συνδυάσεις.

Μπορεί να το θεωρείς υπερβολικό, άβολο ή απλώς too much γενικότερα, αλλά σήμερα είμαστε εδώ για να σου αλλάξουμε τη γνώμη για τα corset tops, δηλαδή τους κορσέδες. Εμφανίστηκαν δειλά-δειλά στα catwalks και έκαναν την απόλυτη επιστροφή στα SS23 shows του περασμένου μήνα, δείχνοντας τη δυναμική που θα έχουν τη νέα σεζόν. Είναι και αυτά στοιχείο του Y2K style, εννοείται, αλλά αυτή τη φορά θα το φορέσουμε διαφορετικά. Επίσης, και τα σχέδια των σημερινών corset tops έχουν προσαρμοστεί στο τώρα και έχουν αρκετά πιο elegant σε σχέση με ότι θυμάσαι από τα 00s.

Αρχικά, ας μιλήσουμε για το πόσο πιο βολικό είναι ένα corset από όσο νομίζεις. Λόγω και της ιστορικής του χρήσης ως μέσο περιορισμού της γυναικείας σιλουέτας, το μυαλό όλων μας πάει σε κάτι άβολο, στητό και στενό, που θα μας κάνει να νιώθουμε σφιγμένες όσες ώρες το φοράμε. Αλλά κάνεις λάθος! Τα corsets επανήλθαν για να απογειώσουν τη θηλυκότητα, να σμιλεύσουν το σώμα και τη γυναικεία σιλουέτα, να τονίσουν τη μέση και το στήθος μας και να κάνουν πιο fun τα σύνολα μας. Τα υλικά που θα βρεις στην αγορά είναι όλα ιδιαίτερα μαλακά, όπως το satin, το βαμβάκι και το ελαστικό, συνθετικό δέρμα, οπότε βγάλε την ταλαιπωρία από το μυαλό σου. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε παρά να φοράει ήδη την πιο ενημερωμένη τάση της σεζόν και σου δείχνει πώς να το κάνεις και εσύ!

Η Κατερίνα Καινούργιου συνδυάσει το corset top πρωί και βράδυ.

https://www.instagram.com/p/CjIFwCHo4JH

Αν σκέφτεσαι το πώς θα μπορούσες να βάλεις ένα τόσο sexy top το πρωί, τότε η Κατερίνα σου δείχνει τον τρόπο. Διάλεξε έναν κορσέ σε cozy ύφασμα, με σκούρα basic απόχρωση και φόρεσε το με ένα ελαφρύ πουκάμισο από μέσα. Συνδύασε το με ένα tailored παντελόνι ή μία matching, midi φούστα και θα έχεις το πιο ανατρεπτικό office look στη στιγμή. Η Κατερίνα το απογείωσε με ένα ζευγάρι μπότες σε ασημί, μεταλλικό δέρμα.

Αν πάλι θέλεις να αξιοποιήσεις τον κορσέ σου το βράδυ, τότε μπορείς να κάνεις μία πιο τολμηρή επιλογή στο υλικό του και να επιλέξεις το satin. Η Κατερίνα διάλεξε ένα crop corset σε λαμπερό φούξια και το συνδύασε με ένα ασορτί, φούξια κοστούμι, δημιουργώντας ένα updated 3piece set, αλλά αντί για γιλέκο, αξιοποίησε έναν κορσέ. Τα υπόλοιπα αξεσουάρ οφείλουν να είναι αρκετά minimal και να κατεβάσουν λίγο τους τόνους. Φυσικά, η Κατερίνα ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μαύρα, platformed πέδιλα που είναι και τα αγαπημένα της.