Ελένη Μενεγάκη: Με one shoulder φόρεμα στήριξε την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού

Ναταλία Κατσακιώρη
Ελένη Μενεγάκη: Με one shoulder φόρεμα στήριξε την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού
NDP photo agency

Το Μουσείο Μπενάκη έγινε «ροζ», ενισχύοντας την καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και η Ελένη Μενεγάκη ήταν και πάλι η πιο elegant παρουσία της βραδιάς.

Εχθές ήταν μία ιδιαίτερη βραδιά για το Μουσείο Μπενάκη, αφού έγινε η φωταγώγηση του κτιρίου με ροζ φώτα, στην καθιερωμένη ετήσια φωταγώγηση που γίνεται μέσω της Estee Lauder. Εκεί βρέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία στηρίζει διαχρονικά την εκδήλωση, αλλά και τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Η κλασική φράση της εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού μας υπενθυμίζει ότι η πρόληψη σώζει ζωές. Το event ολοκληρώθηκε με ομιλίες και φωτογραφίες, φυσικά, μπροστά στο «ροζ» Μουσείο Μπενάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη έφτασε και πάλι άκρως λαμπερή στο event και ως πρωταγωνίστρια της βραδιάς επέλεξε ένα σύνολο απόλυτα εναρμονισμένο με το χαρακτήρα του event. Εμφανίστηκε, λοιπόν, με ένα κομψό φόρεμα στο αγαπημένο της ροζ χρώμα, απόλυτα elegant, θέλοντας να δώσει το δικό της μήνυμα στήριξης στις γυναίκες που παλεύουν με την ασθένεια και διαδίδοντας και πάλι το μήνυμα της ενημέρωσης και της πρόληψης. Πολλές φορές η Ελένη στο παρελθόν έχει επιλέξει και το λευκό για το outfit της συγκεκριμένης βραδιά, ένα διαχρονικό χρώμα, που συμβολίζει με το γυναικεία δύναμη, αλλά και την ελπίδα.

https://www.instagram.com/p/Cjn_QQer7wn

Η Ελένη Μενεγάκη με total pink.

Βλέποντας το από το κομμάτι του styling, θα παρατήρησες ότι η Ελένη ναι μεν επέλεξε ένα total pink outfit, αλλά πόνταρε στο pale pink, το γνωστό μας και ως σάπιο μήλο, μία απόχρωση που είναι η πιο κομψή εκδοχή στην παλέτα του ροζ. Και σίγουρα το αποτέλεσμα τη δικαίωσε. Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα εφαρμοστό, one shoulder φόρεμα, που έφτανε ελάχιστα κάτω από το γόνατο από το σχεδιαστικό δίδυμο των MIRO. Με εντυπωσιακό μακρύ μανίκι, που κούμπωνε στον καρπό είχε ένα ρομαντικό στοιχείο στο όλο fit του. Γενικά, τα one shoulder σχέδια είναι αγαπημένα της Ελένης και τα προτιμά συχνά σε επίσημες, ή και μη, εξόδους της.

Αλλά και τα υπόλοιπα στοιχεία του outfit κινήθηκαν στην ίδια ακριβώς απόχρωση του ροζ, με ένα ζευγάρι pointe, satin γόβες και μία mini, shoulder bag του οίκου Chanel. Το μόνο αξεσουάρ, που επέλεξε για να ολοκληρώσει το look είναι το ροζ Ribbon βραχιόλι, που σχεδιάζεται κάθε χρόνο από το Δούκα Χατζηδούκα για την Estee Lauder και την εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.