Gigi Hadid: Το βελούδινο μπλε κοστούμι της έχει κάτι από το glam που θέλουμε για τις νύχτες μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Gigi Hadid: Το βελούδινο μπλε κοστούμι της έχει κάτι από το glam που θέλουμε για τις νύχτες μας

(Photo by Andy Kropa/Invision/AP)

Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Το βελούδο είναι από τα διαχρονικά υφάσματα του χειμώνα και δίνει μια αισθησιακή πολυτέλεια σε κάθε look.

Δεν είναι νωρίς. Να προετοιμαστείς εννοώ για τις γιορτές. Ξέρω ότι πιθανότατα δεν είσαι σε mood (ούτε και εγώ για να είμαι ειλικρινής), αλλά καλό θα ήταν να αρχίσεις να σκέφτεσαι τη ντουλάπα σου για το επόμενο δίμηνο. Τα looks, δηλαδή, που θα κάνεις, με το που θα ξεκινήσουν τα διάφορα εορταστικά events και οι έξοδοί μας σε γιορτινή διάθεση. Πριν, όμως, από αυτό, έχουμε και το Νοέμβριο φυσικά, που θα κάνουμε τα βραδινά μας outfits, τα οποία καλό θα ήταν να αξιοποιήσουμε και κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Αγχώθηκες, πιέστηκες ή απλώς βαριέσαι να ασχοληθείς; Έχω την κατάλληλη λύση για σένα, παίρνοντας ως έμπνευση το look που δημιούργησε η Gigi Hadid πριν λίγες μέρες για τα WWD Honors , μια βραδιά στη Νέα Υόρκη, όπου εμφανίστηκε με τον επί χρόνια συνεργάτη και φίλο της, το γνωστό σχεδιαστή Tommy Hilfiger. Φυσικά και το look ήταν δια χειρός Tommy Hilfiger και έκλεψε τις εντυπώσεις, γιατί είναι αυτό ακριβώς που θέλεις να φορέσεις σε μια βραδινή σου έξοδο. Σύγχρονο, άνετο, εντυπωσιακό και glam.

1667292482276-983429546-gigi_hadid-(1).jpg

Velvet it is!

Προσωπικά να πω ότι αγαπώ το βελούδο σε κάθε του εκδοχή και το θεωρώ ένα από τα πλέον luxurious υφάσματα, που με την υφή και το βάθος που δίνει στα χρώματα κάνει κάθε item να μοιάζει ξαφνικά πανάκριβο. Η Gigi επέλεξε το βαθύ μπλε χρώμα για ένα εκπληκτικό κορτούμι σε ανδρόγυνο shape. Ένα wide leg παντελόνι και ένα matching σακάκι, που φτάνει κάτω από οτυς γοφούς με σταυρωτό κούμπωμα και μεγάλα πέτα. ΑΠό μέσα δεν θα μπορούσε να φορέσει τίποτα άλλο, πέρα από ένα λευκό, minimal πουκάμισο και τρεις σειρές από λευκές πέρλες.

undefined
1667292945160-75020596-gigi_hadid-(7).jpg

Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι, pointe, ψηλοτάκουνες γόβες και μία hand bag, σε σκούρο καφέ, croco δέρμα. Μιλάμε για μία επιλογή κατάλληλη για κάθε βραδινή εμφάνιση, σε αυστηρό ανδρόγυνο style, που απογειώνει το sexiness με τις θηλυκές του λεπτομέρειες.