Το ζιβάγκο της Ζέτας Μακρυπούλια έχει ένα μυστικό που το κάνει πιο άνετο από το κλασικό σου πουλόβερ

Ναταλία Κατσακιώρη
Το ζιβάγκο της Ζέτας Μακρυπούλια έχει ένα μυστικό που το κάνει πιο άνετο από το κλασικό σου πουλόβερ

Η Ζέτα Μακρυπούλια έπαθε Rachel Green και φόρεσε το αμάνικο ζιβάγκο της με ένα δερμάτινο παντελόνι.

Υπάρχουν κάποια items που δημιουργούν σύγχυση εδώ και χρόνια στον κόσμο της μόδας. Πώς μπορούμε να το φορέσουμε, πώς συνδυάζεται, για ποια εποχή του χρόνου είναι; Μεγάλος νικητής της κατηγορίας των πιο αμφιλεγόμενων ρούχων της ντουλάπας μας είναι το αμάνικο ζιβάγκο της Rachel Green. Ξέρεις σε ποιο αναφέρομαι. Το πιο αγαπημένο ίσως top της Jennifer Aniston, που έχει προκαλέσει σύγχυση στους fans της, μιας και η ίδια το προτιμά και στις off duty εμφανίσει της και όχι μόνο ως τηλεοπτική Rachel.

Προσωπικά, πάντα μου άρεσε το συγκεκριμένο ζιβάγκο, κυρίως γιατί θεωρώ πολύ κομψό και sexy οτιδήποτε αφήνει ακάλυπτα τα χέρια και τα μπράτσα μιας γυναίκας μέσα στο χειμώνα. Αν βρεις ένα αμάνικο ζιβάγκο με ωραίο, cozy ύφασμα ή κάποια άλλη fluffy υφή, δώσε στο sleeveless turtleneck μια ευκαιρία και βάλτο στη συλλογή σου. Η Ζέτα Μακρυπούλια το τόλμησε και δημιούργησε ένα πολύ κομψό σύνολο με δερμάτινο παντελόνι, μαζί με το στυλίστα της Χρήστο Αλεξανδρόπουλο φυσικά, ο οποίος έχει αναλάβει την επιμέλεια των εμφανίσεων της στο «Ρουκ Ζουκ».

Το cozy ζιβάγκο της Ζέτας Μακρυπούλια είναι πιο πρακτικό από ότι νομίζεις.

https://www.instagram.com/p/CnPOaXPoS9K

Η Ζέτα εμφανίστηκε σε μία από τις εκπομπές του νέου χρόνου με ένα πολύ stylish casual-chic look με ένα δερμάτινο παντελόνι με ψηλή μέση και ζώνη, το οποίο συνδύασε με μαύρα μποτάκια σε matte δέρμα και ψηλο τακούνι σε στυλ πλατφόρμα εμ έμπνευση από τα 70s. Από πάνω φόρεσε το αμάνικο ζιβάγκο της. Το συγκεκιρμένο έχει έντονους ώμους και χοντρό λαιμό, ενώ η teddy υφή του το κάνει ακόμη πιο cozy και ζεστό για την περίοδο που διανύουμε.

Ένα item οκτώ διαφορετικοί τρόποι να το φορέσεις -Πώς να απογειώσεις το δερμάτινο παντελόνι σου

Υπάρχει, όμως, και κάτι που δεν ξέρεις για το συγκεκριμένο item και αυτό είναι ότι δεν πρόκειται για ένα από πουλόβερ με χοντρό turtleneck λαιμό, αλλά για ένα κορμάκι. Ναι, καλά διάβασες. Το συγκεκριμένο κορμάκι-ζιβάγκο είναι από το αγαπημένο μας ελληνικό brand, The C Edition, και τη Χριστίνα Κατσαούνη, και είναι ότι πιο άνετο μπορείς να φορέσεις, χωρίς να σε νοιάζει πώς θα καταφέρεις να βάλεις το χοντρό σου πουλόβερ μέσα στο παντελόνι. Τα κορμάκια έχουν πάρει πλέον άλλο ρόλο στη μόδα, αφού μπορείς να βρεις στην αγορά πάρα πολλά σχέδια, που θα αντικαταστήσουν τα tops σου.