Μύρισε τεστοστερόνη: Οι άντρες στο κόκκινο χαλί των Emmys

Μύρισε τεστοστερόνη: Οι άντρες στο κόκκινο χαλί των Emmys

Για να μη στερείστε τίποτα, δείτε  και απολαύστε τους άντρες που σαγήνευσαν στα βραβεία Emmy.

emmyseal
emmysian
emmyshugh
emmysjon
emmysmichael

Seal
Δεν ξέρουμε αν ο Christian Siriano που έκανε το ρούχο της γυναίκας του, Heidi Klum, έραψε και το ανοιχτό κουστουμάκι του, αλλά η το ντεκολτέ του Seal ήταν λίγο πιο αεράτο απ'όσο θα θέλαμε να δούμε σε ένα κόκκινο χαλί.


Ian Somerhalder
Ο γοητευτικός βρικόλακας του Vampire Diaries εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μία κολόνια και ένα βαρετό Emporio Armani κοστούμι. Και όσο και να θέλουμε να τον κακολογήσουμε ξέρουμε ότι θα πέσετε να μας λιντσάρετε οπότε και θεωρούμε την εμφάνιση αυτή άκρως πετυχημένη.


Hugh Laurie
Ο αγαπημένος σας Doctor House φέτος μπορεί να μην πήρε κάποιο βραβείο για την ερμηνεία του, αλλά το γυναίκειο κοινό τον βράβευσε για ακόμα φορά για τη γοητεία του. Το look του πάλι λίγο βαρετούλικο το λέμε.


Jon Hamm
Ο γοητευτικός Don Draper του Mad Men έκαψε καρδιές στο κόκκινο χαλί των Emmys, όχι επειδή έκανε κάτι ιδιαίτερο, αλλά επειδή απλά εμφανίστηκε. Εντάξει, λιποθυμάτε, καταλαβαίνουμε.


Michael Pitt
Ο κύριος Pitt από τη σειρά Boardwalk Empire δοκίμασε ένα total black look γιατί είναι μία περσόνα rock 'n roll (που έχει και μπάντα αν θέλετε να μάθετε) και για να μας δείξει πόσο εναλλακτικός είναι φόρεσε και βρόμικα παπούτσια. Και ενώ θα έπρεπε να του πείτε «Άντε στο σπιτάκι σου», ξέρουμε πως είστε ήδη ερωτευμένες με αυτό το «παλιόπαιδο» της showbiz.