Το αγαπημένο statement κοστούμι της Κατερίνας Καινούργιου φοριέται κάθε εποχή του χρόνου

Ναταλία Κατσακιώρη
Το αγαπημένο statement κοστούμι της Κατερίνας Καινούργιου φοριέται κάθε εποχή του χρόνου

Επένδυσε στο αγαπημένο σχέδιο της Κατερίνας και θα έχεις ένα διαχρονικό κοστούμι στη ντουλάπα σου, που θα φοράς χειμώνα-καλοκαίρι.

Η μόδα έχει αλλάξει συνήθειες και πρακτικές και όλοι μας προσπαθούμε να ξεχάσουμε τις καταναλωτικές συνήθειες του παρελθόντος, υιοθετώντας έναν πιο βιώσιμο δρόμο. Αυτό μπορεί να έχει πολλές εξηγήσεις. Άλλοι προτιμούν το vintage shopping, άλλα τα second hand items, άλλοι επιλέγουν να αγοράζουν τα ρούχα τους από sustainable brands ου χρησιμοποιούν υλικά και πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον, και άλλοι μοιάζουν να έχουν χαθεί στο χάος των πληροφοριών. Αν ανήκεις στους τελευταίους, σου έχω ένα ακόμη tip, που μπορείς να ακολουθήσεις και αυτό είναι το seasonless ντύσιμο.

Τι σημαίνει αυτό; Αναφέρομαι κυρίως στα ρούχα που μπορείς να φορέσεις όλο το χρόνο, ή αν όχι όλο το περισσότερο τουλάχιστον διάστημα του έτους, αν λάβουμε υπόψη μας και τον υπέροχο καιρό που έχουμε στη χώρα μας, που μας χαρίζει ήλιο και καλές θερμοκρασίες τους περισσότερους μήνες. Οπότε καλό θα ήταν να έχεις στο μυαλό σου και αυτή την παράμετρο κάθε φορά που βγαίνεις για shopping, επιλέγοντας κομμάτια που μπορείς να φοράς καθημερινά σε οποιαδήποτε εποχή με μικρές τροποποιήσεις. Η λευκό κοστούμι της Κατερίνας Καινούργιου είναι η τέλεια πρόταση για να ξεκινήσεις το seasonless shopping.

Οι τρεις κορυφαίες τάσεις που θα φορέσουμε με τα τζιν μας το 2023

https://www.instagram.com/p/CnhEXeKoTKy

To λευκό, ριγέ κοστούμι της Κατερίνας είναι η αγορά που πρέπει να κάνεις τώρα.

Η Κατερίνα επέλεξε ένα υπέροχο, διαχρονικό κοστούμι για τον Ιανουάριο, το οποίο μπορείς να φορέσεις όλο το χρόνο. Και αυτό γιατί έχει λευκό χρώμα, το οποίο πλέον φοριέται χειμώνα-καλοκαίρι, ενώ επίσης οι ρίγες είναι από τα πιο διαχρονικά prints, που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης φόρεσε ένα κοστούμι με λευκή βάση και μαύρες, λεπτές, κάθετες ρίγες, με παντελόνι σε ίσια, wide γραμμή και σακάκι με έντονους ώμους και διπλά κουμπιά.

https://www.instagram.com/p/CnrJ4uLoqHs

Η Κατερίνα προτίμησε να μην φορέσει top από μέσα και να δημιουργήσει ένα άκρως θηλυκό και sexy σύνολο, από αυτά που λατρεύει να φοράει, ενώ τα αξεοσυάρ ήταν σχεδόν ανύπαρκτα με κάποια minimal κοσμήματα να δίνουν μια μικρή λάμψη. Τα μαύρα μποτάκια ολοκλήρωσαν ιδανικά το look.