Λευκό παντελόνι: Δύο τρόποι να το φορέσεις στο γραφείο σαν τη Βίκυ Καγιά

Ναταλία Κατσακιώρη
Λευκό παντελόνι: Δύο τρόποι να το φορέσεις στο γραφείο σαν τη Βίκυ Καγιά

To λευκό παντελόνι είναι το νέο staple που μπορεί να αντικαταστήσει τα χειμερινά σχέδια που φοράς στο γραφείο.

Σίγουρα έχεις πιάσει πλέον το νόημα γύρω από το styling του λευκού παντελονιού. Ότι μιλάμε, δηλαδή, για ένα seasonless item, δηλαδή ένα ρούχο χωρίς εποχή, εάν επιλέξεις έξυπνα και ένα ύφασμα που μπορεί λίγο-πολύ να φορεθεί σε κάθε θερμοκρασία. Βέβαια, μόλις ο καιρός ανοίγει και μπούμε στην άνοιξη, τότε μπορεί κανείς να απογειώσει το λευκό παντελόνι, με τα κοντά jackets και τα καινούργια sneakers της σεζόν. Αλλά αυτό που δεν έχουμε δοκιμάσει οι περισσότερες είναι να εντάξουμε το λευκό μας παντελόνι στο πρωινό μας office look.

Σου ακούγεται κάπως τολμηρό; Δεν είναι. Αν ρίξεις μια ματιά στα δύο παρακάτω outfits που προτείνει η Βίκυ Καγιά με λευκό παντελόνι, θα καταλάβεις ότι το συγκεκριμένο σχέδιο μπορεί να γίνει η πιο κομψή επιλογή για το στυλ της άνοιξης. Γενικά το λευκό έχειτην ικανότητα να κάνει κομψό και elegant οποιοδήποτε ρούχο, ακόμη και το πιο απλό t-shirt. Και η Βίκυ Καγιά είναι μία γυναίκα, που ξέρει πώς να δημιουργεί τα καλύτερα all day looks, αξιοποιώντας τα staples της ντουλάπας μας.

Χριστίνα Μπόμπα: Το total τζιν σύνολο με mini φούστα και rock μπότες

https://www.instagram.com/p/CmoddKRKZL0

Λευκό, beige και μπλε: Τα τρία χρώματα για το ανοιξιάτικο office look σου.

Η Βίκυ Καγιά αγαπά τις βόλτες στο κέντρο της πόλης και συχνά μοιράζεται μαζί μας τα looks της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το λευκό είναι διαχρονικά ένα από τα αγαπημένα της χρώματα και φροντίζει να το χρησιμοποιεί με κάθε ευκαιρία. Τώρα, λοιπόν, που ξεκίνησαν οι λιακάδες, η Βίκυ μας δίνει έμπνευση για το πρωινό μας look στο γραφείο.

https://www.instagram.com/p/Co4pOKkI0Gx

Στην πρώτη της εμφάνιση φόρεσε ένα λευκό παντελόνι σε στυλ καμπάνα, ένα beige, ribbed πουλόβερ με φερμουάρ στο λαιμό και έριξε στους ώμους της ένα τετράκουμπο σακάκι σε κλασική γραμμή. Τα μαύρα μποτάκια και η μικρή handbag επίσης σε μαύρο έδωσαν ένα πιο επίσημο, business attitude στο όλο σύνολο. Στο δεύτερο look της η αγαπημένη παρουσιάστρια και μοντέλο επέλεξε ένα wide leg παντελόνι με τσάκιση και το συνδύασε με navy blue πλεκτό, ψαροκόκκαλο παλτό και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα loafers σε μαύρο. Απλά combos με κλασικά κομμάτια, που υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα και θα απογειώσουν τα πρωινά σύνολα του γραφείου.