Η Χριστίνα Μπόμπα έχει δύο αγαπημένα τζιν για την άνοιξη που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Χριστίνα Μπόμπα έχει δύο αγαπημένα τζιν για την άνοιξη που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους

Η Χριστίνα Μπόμπα ξέρει καλά το θέμα τζιν παντελόνι και έχει τα δύο καλύτερα σχέδια της άνοιξης για να αναδείξεις τις καμπύλες σου.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μία από τις γυναίκες, που δυστυχώς έχει βιώσει το body shaming μέσα από το προσωπικό της προφίλ της στο Instagram, με δεκάδες followers να σχολιάζουν κάτω από τις αναρτήσεις την αλλαγή στο σώμα της από τότε που έγινα μαμά. Δεν ήταν λίγοι όσοι τράβηξαν μάλιστα το σχοινί και άρχισαν να μιλάνε για το ντεκολτέ «της μάνας» και άλλα κλασικά, στερεοτυπικά ταμπού, με τα οποία δυστυχώς έχει μεγαλώσει η ελληνική κοινωνία και δεν λέει ακόμη να τα αποβάλει.

Βέβαια, η ίδια έχει ομολογουμένως ένα εντυπωσιακό σώμα με καμπύλες, ενώ το πρόσωπο της είναι σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα, που θα δεις στο Instagram feed σου. Οπότε σίγουρα όλη αυτή η αρνητική διάθεση δεν βοηθά κανέναν και κυρίως εμάς τις γυναίκες, που τόσα χρόνια προσπαθούμε να απαλλαχθούμε από τα στερεότυπα γύρω από το σώμα μας. Η Χριστίνα φυσικά και δεν έχει σταματήσει στιγμή να φοράει τα ρούχα που θέλει -και πολύ καλά κάνει-, έχοντας βρει τη χρυσή συνταγή. Τι εννοώ με αυτό; Ότι ξέρει πολύ καλά το σώμα της και βρίσκει πάντα τα κατάλληλα items, που αναδεικνύουν όλα τα δυνατά της στοιχεία.

Πέντε styling tips για να ανανεώσεις ανέξοδα τον τρόπο που ντύνεσαι την άνοιξη

https://www.instagram.com/p/CqFiYitq98-

Τα δύο αγαπημένα τζιν παντελόνια της Χριστίνας Μπόμπα.

Το τζιν παντελόνι πρέπει να ταιριάζει τέλεια στο σώμα μας. Αυτό είναι δεδομένο. Η μέση και το fit πρέπει να είναι γάντι επάνω μας, οπότε μην αγοράσεις ποτέ ένα τζιν παντελόνι, που δεν έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Η Χριστίνα λατρεύει όπως όλες μας τα τζιν παντελόνια της και για την άνοιξη του 2023 έχει ανακηρρύξει τα δύο αγαπημένα της σχέδια. Το πρώτο είναι φυσικά το wide leg παντελόνι, με τα φαρδιά μπατζάκια, την ίσια γραμμή και την ψηλή μέση. Το πιο διαχρονικό denim, που πρέπει να υπάρχει σε κάθε ντουλάπα.

https://www.instagram.com/p/Cp2bO-NKFj_

Το δεύτερο είναι το ενημερωμένο cargo pants, στην τζιν εκδοχή του, το οποίο η Χριστίνα επέλεξε και πάλι σε αντίστοιχη γραμμή, με λίγο πιο χαμηλή μέση. Η επιρροή των 00s στο στυλ μας είμναι ότι πιο επίκαιρο για το 2023, οπότε αν είναι να κάνεις τώρα την αρχή, ας γίνει με ένα τζιν παντελόνι.