Φόρα τη χλωρίδα πάνω σου όπως οι celebrity

Φόρα τη χλωρίδα πάνω σου όπως οι celebrity

Η αγάπη μας για τα φλοράλ συγκινεί και τις διάσημες του Hollywood.

Ίσως το μαύρο να είναι το πιο ασφαλές χρώμα όσον αφορά στην κομψότητα, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί τα prints δείχνουν τη φαντασία και την αισθητική σας γιατί το total black είναι εύκολο, ενώ τα έντονα μοτίβο θέλουν τόλμη και αίσθηση του στυλ.

Το φλοράλ ήταν η απόλυτη μόδα του καλοκαιριού που πέρασε και συνεχίζει να είναι και το χειμώνα που έρχεται. Και επειδή οι επιταγές της πασαρέλας είναι σημαντικότερες και από τις δέκα εντολές για γυναίκες του Hollywood, έχουν βαλθεί όλες να ριχτούν στον αγώνα για το ποια φόρεσε το καλύτερo print με στοιχεία χλωρίδας.

Από τη Julianne Moore, τη Jayma Mays και την Anna Wintour μέχρι τη Michelle Obama, την Kirsten Dunst και τη Rachel Bilson δεν υπάρχει καμία celebrity που να μην έχει κάνει φέτος έστω και μία εμφάνιση με λέλουδα στο pattern του ρούχου της.

Και επειδή η μόδα είναι ρόδα που γυρίζει θυμηθήκαμε μερικές iconic εμφανίσεις των προηγούμενων δεκαετιών που εμπνέουν ακόμα αυτούς που κατασκευάζουν υφάσματα και βάζουν λουλούδια πάνω τους για να δημιουργήσουν τα πιο μοναδικά και καλαίσθητα φλοράλ μοτίβα. Δεν έχετε λοιπόν παρά να αναζητήσετε το τέλειο print για το χειμώνα που έρχεται.