Anna Kendrick: Η celebrity που δεν φοβήθηκε τα φτηνά φορέματα

Anna Kendrick: Η celebrity που δεν φοβήθηκε τα φτηνά φορέματα

Μπορεί να είναι μία star του Hollywood, αλλά καθόλου δεν φοβήθηκε να κάνει δημόσια εμφάνιση με ένα φόρεμα από τo asos.com

Η Anna Kendrick είναι το κοριτσάκι που πρωτοείδαμε στο Twilight ως δευτεραγωνίστρια, αλλά σύντομα κατάφερε να γίνει πιο διάσημη και από τους πρωταγωνιστές της ταινίας καθώς προτάθηκε για Όσκαρ (όχι φυσικά για το Twlight).

Από ένα αδιάφορο καθημερινό κορίτσι λοιπόν, η Anna μετατράπηκε σε μία up & coming celebrity πρώτης γραμμής που οι σχεδιαστές παρακαλάνε για να φορέσει τα ρούχα τους. Και προφανώς εκείνη υποκύπτει και σε κάθε κόκκινο χαλί φορά και έναν από τους αγαπημένους της σχεδιαστές.

Η Anna όμως δεν ξεχνά ότι είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας και για αυτό στην τελευταία της εμφάνιση για την προώθηση της νέας της ταινίας «50/50» έβαλε ένα απλό asos φόρεμα που κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ. Τι και αν δεν ήταν designer το ρούχο η Anna ήταν σικάτη και στυλάτη με το κίτρινο φόρεμα της και επικροτούμε απόλυτα την επιλογή της. Cheap and chic στην πράξη.

info: Αν είστε μικροκαμωμένες μπορείτε να το πάρετε σε χρώμα lime εδώ, ενώ αν είστε γυναικάρες με τα όλα μπορείτε να το πάρετε σε χρώμα lime εδώ.