Βίκυ Καγιά: Το beach look με μπικίνι και το ιδιαίτερο δέσιμο στο παρεό

Ναταλία Κατσακιώρη
Βίκυ Καγιά: Το beach look με μπικίνι και το ιδιαίτερο δέσιμο στο παρεό

Με φούξια παρεό η Βίκυ Καγιά έκανε το look που θα αντιγράψουμε το Σαββατοκύριακο. 

Όταν μπαίνει για τα καλά το καλοκαίρι, οι μέρες μετράνε διαφορετικά. Ας πούμε η Πέμπτη έχει πάρει τώρα πια την ίδια σημασία με την Παρασκευή αφού οι περισσότεροι αμέσως μετά τη δουλειά όλο και κάτι θα κάνουμε, όλο και κάπου θα πάμε, κανονίζοντας ένα μπανάκι ή μια εκδρομούλα σε κοντινό προορισμό. Οπότε αν πας για βουτιά αύριο, πρέπει από σήμερα να σκεφτείς τι θέλεις να πάρεις μαζί σου στην παραλία. Τα κλασικά φορέματα παραλίας είναι η πρώτη λύση που σου έρχεται στο μυαλό, αλλά φέτος ο πρωταγωνιστής των beach looks είναι άλλος: τα παρεό.

Μετά την επιστροφή των 00s στην κορυφή των τάσεων της σεζόν, το χαρακτηριστικό στυλ τους επέστρεψε και στα looks της παραλίας, με τα παρεό να είναι το πιο ενημερωμένο item που μπορείς να φορέσεις το 2023. Η Βίκυ Καγιά προσάρμοσε και αυτό το trend στο χαρακτηριστικό της στυλ και έκανε ένα πολύχρωμο, καλοκαιρινό look με μαγιό.

Το strapless φόρεμα είναι η πιο διακριτική τάση των 00s -Και, ναι, επιστρέφει!

https://www.instagram.com/p/CtWlOc-IFmv/

Το φούξια παρεό της Βίκυς Καγιά είναι η επιλογή του Σαββατοκύριακου.

Η Βίκυ Καγιά όπως ξέρουμε έχει ένα πολύ χαρακτηριστικό στυλ, το οποίο αποφεύγει να μπερδεύει με τα επίκαιρα trends της κάθε σεζόν. Στην τελευταία της ανάρτηση έκανε το τέλειο beach look, επιλέγοντας δύο items από την καλοκαιρινή, resort collection του οίκου Missoni. Το μπικίνι που διάλεξε είχε το κλασικό knitted σχέδιο, για το οποίο φημίζεται ο κορυφαίος ιταλικός οίκος. Με λευκή βάση το zic-zac της Missoni παίζουν σε όλα τα χρώματα.

https://www.instagram.com/p/CuCEp7dI9-n/

Αυτό, όμως, που έκανε το όλο σύνολο να ξεχωρίζει είναι το maxi, φούξια παρεό της Βίκυς, που σχολιάστηκε αμέσως στα comments κάτω από τη σχετική ανάρτηση. Αλλά αυτό που δεν παρατήρησαν οι περισσότεροι είναι ότι δεν πρόκειται για ένα maxi παρεό, αλλά για μια φούστα σε στυλ παρεό και πάλι από τον οίκο Missoni, με πολύ ιδιαίτερο δέσιμο και ντραπέ γύρω από τους γοφούς, που δίνει την αίσθηση ότι έχουμε μπροστά μας ένα παρεό. Η Βίκυ το συνδύασε με minimal κοσμήματα και έπιασε τα μαλλιά της με ένα κλάμερ σε ένα κομψό σινιόν.