Το co-ord σετ της Τζένης Θεωνά είναι η πιο stylish επιλογή για τις πρωινές βαφτίσεις της σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη
Το co-ord σετ της Τζένης Θεωνά είναι η πιο stylish επιλογή για τις πρωινές βαφτίσεις της σεζόν

Σε ένα ιδιαίτερο κίτρινο η Τζένη επιμένει στα looks που της ταιριάζουν.

Χρώμα και καλοκαίρι πάνε μαζί. Ειδικά αν είσαι από τις τυχερές που έχεις πάρει και λίγο χρώμα, τότε τα χρώματα είναι must. Η Τζένη Θεωνά είναι μια γυναίκα με γνήσιο πληθωρικό στυλ, που αγαπάει πολύ τα prints και τις έντονες αποχρώσεις, αλλά και τα ιδιαίτερα σχέδια, που συνηθίζει να συνδυάζει μεταξύ τους σε ενημερωμένα color blockings ή σε total colored looks. Αυτή τη φορά θα πάρουμε έμπνευση από ένα μονόχρωμο σύνολο της Τζένης, που είναι τέλειο για τα πρωινά καλέσματα, που μπορεί να έχουμε και αυτό το μήνα -aka για τις βαφτίσεις του καλοκαιριού.

Τα 5+1 καλοκαιρινά σύνολα που θα αντικαταστήσουν το τζιν παντελόνι σου

https://www.instagram.com/p/CsYBZ7Nsz4m/

Το χρώμα της συγκεκριμένη εμφάνισης είναι το κίτρινο/κροκί και η Τζένη, αφού τελείωσε τα γυρίσματα της αγαπημένης της σειράς «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» στην ΕΡΤ, φαίνεται ότι είναι έτοιμη για το καλοκαίρι. Με στυλ και άποψη!

Το co-ord set της Τζένης Θεωνά που θα μας δώσει την έμπνευση που χρειαζόμαστε.

Προσωπικά θεωρώ ότι τα co-ord sets είναι ένα μικρό δώρο της μόδας στις γυναίκες (αλλά και στους άνδρες). Είναι η πιο εύκολη απόφαση στην ερώτηση τι να βάλω πάλι σήμερα, γιατί δεν χρειάζεται να ξέρεις καν τι θέλεις να βάλεις! Το αγαπημένο σου brand έχει βρει έναν τέλειο συνδυασμό στο ίδιο χρώμα, οπότε ένα ζευγάρι παπούτσια και η τσάντα σου είναι αρκετά για να ολοκληρώσουν ένα τέτοιο look. Η Τζένη Θεωνά αγαπά πολύ τα sets και φροντίζει να τα εντάσσει συχνά στις εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά μας δίνει μια πρόταση που είναι τέλεια για τις πρωινές βαφτίσεις του καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/CuBm2dfsXq_/

Γενικά, το dress code σε μία βάφτιση είναι πολύ πιο χαλαρό από ότι σε έναν γάμο και καλό θα ήταν να μην το ξεχνάμε αυτό και να καταλήγουμε ντυμένες υπερβολικά. Ειδικά, όταν η βάφτιση είναι πρωί, ας επιλέξουμε ένα outfit αντίστοιχης αισθητικής. Η Τζένη φόρεσε ένα κίτρινο set με wide leg παντελόνι με ψηλή μέση και πιέτες, και ασορτί αμάνικο, minimal top στην ίδια ακριβώς απόχρωση και το ίδιο χρώμα, που είναι ιδανικό για μια τέτοια περίσταση. Το συνδύασε με λευκά mules και κολιέ με πολύχρωμες πέτρες.