Ένα fashion icon στα πουά

Ένα fashion icon στα πουά

Η fashion director της ιαπωνικής Vogue, Anna Dello Russo το 'κανε και πάλι το θαύμα της.

Ό, τι και να πούμε για αυτήν την γυναίκα είναι λίγο. Ο λόγος για την fashion guru Anna Dello Russo που μια ημέρα απλά θα θέλαμε να είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια κρυφή ματιά στις ντουλάπες της, καθώς οι εμφανίσεις της είναι μνημειώδεις.

Για άλλη μια φορά η Anna του 'δωσε και κατάλαβε ζώντας την παριζιάνικη εβδομάδα μόδας σαν τους δικούς της προσωπικούς ολυμπιακούς αγώνες. Την έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες να φορά Tom Ford, Mary Katrantzou, Balmain, Dolce & Gabbana και Louis Vuitton μεταξύ άλλων, καθώς αλλάζει ρούχα τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα και εμφανίζεται στα διάφορα shows με διαφορετικό outfit. Την Δευτέρα αποθέωσε το πουά, καθώς παρευρέθηκε στο show του οίκου Chloé φορώντας ένα φόρεμα με πουά διαφάνειες από τη φθινοπωρινή συλλογή της Stella McCartney σε συνδυασμό με ένα headpiece από την νέα ανοιξιάτικη συλλογή του Jil Sander, γυαλιά από την επίσης νέα συλλογή του Prabal Gurung και υπέροχα παπούτσια.

Μπορεί η όλη εμφάνιση να σας φαίνεται άκρως υπερβολική, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε πως αυτήν την περίοδο η μόδα στο Παρίσι κυριολεκτικά γιορτάζει και πως η Anna βλέπει τα ρούχα σαν ένα τρόπο διασκέδασης. Σίγουρα πάντως θα συμφωνήσετε ότι έβαλε τα γυαλιά στο μοντέλο Doutzen Kroes που «κατακρεούργησε» το ίδιο φόρεμα ένα μήνα πριν.