Michelle Williams: η γλυκανάλατη

Michelle Williams: η γλυκανάλατη

Η ηθοποιός Michelle Williams άλλη μια φορά είναι χλιαρή και δεν καταφέρνει να εντυπωσιάσει.

Δεν ξέρω αν φταίει που τη γνωρίσαμε μέσα από τον προβληματικό χαρακτήρα που έπαιζε στη σειρά «Dawson's Creek» στα τέλη των nineties ή που την έχουμε συνδέσει με τον αδικοχαμένο Heath Ledger, όμως η ηθοποιός Michelle Williams πάντα φαίνεται να έχει στο βλέμμα κάτι που την απασχολεί και στέκεται αμήχανα με αποτέλεσμα τα ρούχα να τη «φοράνε» και να κάνει και εμάς να την κοιτάζουμε εξίσου με αμηχανία.

Το κορίτσι, λοιπόν, του εξωφύλλου του τεύχους Οκτωβρίου της αμερικανικής Vogue παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί «My Week With Marilyn» στο Lincoln Center στο πλαίσιο του φεστιβάλ κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. Η Michelle με ακόμη κοντύτερα μαλλιά φόρεσε μια δημιουργία με διαφάνειες σε απόχρωση της ανοιχτής μέντας από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Dior, η οποία αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της και τίποτα παραπάνω.

Όσο, δηλαδή, αδιάφορη ήταν η συλλογή του οίκου Dior χωρίς τον John Galliano, άλλο τόσο αδιάφορη ήταν και η πόζα της Michelle -η οποία κανονικά λόγω και του ρόλου που ενσαρκώνει θα έπρεπε να έχει λίγο από Marilyn αέρα- που εν γένει ενώ στο κόκκινο χαλί ντύνεται κομψά δεν είναι από τις αγαπημένες μας.