Έξι αγαπημένες Ελληνίδες προτείνουν τα items που θα αναδείξουν τα καθημερινά σου staples

Έξι αγαπημένες Ελληνίδες προτείνουν τα items που θα αναδείξουν τα καθημερινά σου staples

Εάν σου αρέσει η ιστορία της μόδας ή αν απλά ενημερώνεσαι για τις τελευταίες τάσεις της, τότε πιθανότατα γνωρίζεις την επιρροή που είχε η δεκαετία των 90s στη σύγχρονη μόδα.

Τα 90s είναι, άλλωστε, μία εποχή που «εξυμνείται» για την αβίαστη κομψή αισθητική της και εξακολουθεί να επικρατεί, συνδυάζοντας την κομψότητα με τις πιο hot τάσεις της εποχής, όπως τα outfits με boyish στοιχεία. Πώς αυτά τα δύο μπορούν να συνδυαστούν, δίνοντας σου ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα; Την απάντηση την έχει το βρετανικό brand Kurt Geiger.

Εσύ, λοιπόν, που θέλεις να θέσεις μερικές νέες «βάσεις» για τα look του χειμώνα, τα boyish στοιχεία μαζί με μελετημένες δόσεις θηλυκότητας είναι τα στοιχεία που πρέπει να χαρακτηρίζουν τα wardrobe must-have items σου για να είσαι πάντοτε in-fashion. Και τώρα θα μας πεις, πώς μπορείς να το κάνεις αυτό, όπως οι αγαπημένες σου celebrities που παρακολουθείς στο Instagram.

Εμείς θα σου πούμε ότι το μόνο που χρειάζεσαι, είναι να βάλεις στην ντουλάπα σου το ξεχωριστό brand Kurt Geiger και να επιλέξεις παπούτσια και αξεσουάρ από τις συλλογές «Down to Earth» με τους γήινους τόνους και τις θηλυκές πινελιές ή τη «Somewhere Over the Rainbow» με τα έντονα χρώματα, για να δημιουργήσεις τους πιο in-fashion συνδυασμούς.

Πώς οι αγαπημένες fashionistas αναδεικνύουν τα καθημερινά outfits τους

Ακόμη μία μέρα που κοιτάς την ντουλάπα σου και δεν ξέρεις τι στυλ να διαλέξεις; Το street style, όπως και να το κάνουμε, είναι αυτό που επιλέγεις πιο συχνά και αποτελεί το αγαπημένο στυλ κάθε fashionista. Αυτό που χρειάζεσαι για να το πετύχεις, είναι να συνδυάσεις τους γήινους τόνους, με διαφορετικές υφές, πολύχρωμους συνδυασμούς και φυσικά με την προσωπική, θηλυκή πινελιά σου.

Εάν, λοιπόν, θέλεις να δημιουργήσεις ένα καθημερινό look με boyish πινελιές, εμπνευσμένο από τη δεκαετία των 90s, μπορείς να υιοθετήσεις το στυλ της Χαράς Παππά με τα Carnaby Chunky Loafers, διακοσμημένα με studs και strass και την iconic τσάντα της Kurt Geiger, Kensington Rainbow σε XL μέγεθος. Πώς δημιούργησε αυτό το πρωινό look με preppy στοιχεία, ικανό να μαγνητίσει κάθε βλέμμα; Φυσικά, συνδυάζοντας τις γήινες αποχρώσεις με το iconic rainbow print.

Picture2.jpg

Εναλλακτικά, εάν σου αρέσει η rock αισθητική, δύσκολα θα πεις «όχι» στο elevator outfit της Ραφαέλας Ψαρρού. Τι μας έκανε να το ξεχωρίσουμε; Ο συνδυασμός της Belgravia Studded γόβας με τη Shoreditch Camera Bag. Φτιαγμένα από μαλακό δέρμα, μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσθέτοντας μία φθινοπωρινή rock πινελιά. Μην ξεχνάς, βέβαια, ότι για να έχεις μία ολοκληρωμένη εικόνα, δεν πρέπει να λείπουν και μερικά λαμπερά Kurt Geiger αξεσουάρ.

Picture3.jpg

Οι πιο sparkling επιλογές της σεζόν

Από όλες τις τρέχουσες τάσεις που έχουν την ικανότητα να μετατρέψουν ένα outfit από κλασικό σε λαμπερό, η τάση της δεκαετίας των 90s είναι η καλύτερη. Είναι αναζωογονητικό να ξέρεις, άλλωστε, ότι ακόμη και σε ένα total black look, μπορείς να προσθέσεις κάποια λαμπερά και εντυπωσιακά κομμάτια που θα αναβαθμίσουν αυτόματα τα everyday outfits σου. Ποια δεν έχει παρατηρήσει, άλλωστε, τα τελευταία posts της λαμπερής παρουσιάστριας Σταματίνας Τσιμτσιλή, με το μαύρο outfit και την Kurt Geiger Burlington knee high μπότα και την τσάντα Kensington Velvet Drench που την έκανε να ξεχωρίζει σε μία από τις καθημερινές της εμφανίσεις;

Picture4.jpg

Και επειδή βρισκόμαστε μία ανάσα από τη holiday σεζόν, ίσως να σκέφτεσαι ήδη το πιο sparkling outfit που θα σε αναδείξει. Τα βήματα όμως, είναι απλά: Φόρεσε το never go wrong μαύρο φόρεμά σου και πρόσθεσε στην ντουλάπα σου τις Burlington ψηλοτάκουνες μπότες Kurt Geiger διακοσμημένες με κρύσταλλα, όπως ακριβώς έκανε και το γνωστό μοντέλο Όλγα Ντάλλα.

Picture5.jpg

Utility στυλ και λάμψη πάνε μαζί

Κάθε fashion girl γνωρίζει πως οι τσάντες είναι από τα βασικά στοιχεία που ολοκληρώνουν ένα look. Μπορούν να αποτελέσουν σύμβολο status και να κάνουν level up μία everyday εμφάνιση. Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που το utility στυλ της «Down to Earth» σειράς και η λάμψη της «Somewhere Over the Rainbow» σειράς, παραμένουν «σύμβολα» του brand Kurt Geiger και σημείο αναφοράς της φθινοπωρινής του κολεξιόν.

Διότι αρκούν οι πιο ξεχωριστές αποχρώσεις, το πιο ιδιαίτερο υλικό και οι φθινοπωρινοί spiced τόνοι, για να δημιουργήσουν τα πιο εντυπωσιακά σύνολα, όπως αυτά της Μαλβίνας Παυλοπούλου, με τα δύο iconic μοντέλα της Kurt Geiger, τα Kensington platform heel και tweed bag και της Ελένης Βαΐτσου, με την Kurt Geiger southbank tote στο χρώμα που κυριαρχεί αυτήν τη σεζόν, το λαδί.

Picture6.jpg

Μήπως αναρωτιέσαι πώς θα ανανεώσεις τα everyday look σου; Αρκεί να ετοιμάσεις τη λίστα με όλα τα wardrobe must-have items που θα χρειαστείς, προσθέτοντας στη wish list σου τα πιο sparkling, έντονα ή σε γήινες αποχρώσεις αξεσουάρ και 90s inspired παπούτσια από τον αγαπημένο σου οίκο Kurt Geiger!

Κεντρική διάθεση Kurt Geiger: Sport and Fashion Freedom, 212 00 03 710

Βρες τη συλλογή στα simple-caracters.gr, duomo.gr, kalogirou.gr και lifestylebrands.gr.