Η Μαρία Σολωμού συνδύασε το shiny βραδινό κοστούμι της με αρβυλάκια -Η τέλεια λύση για τις γιορτές

Η Μαρία Σολωμού συνδύασε το shiny βραδινό κοστούμι της με αρβυλάκια -Η τέλεια λύση για τις γιορτές
Photo: NDP Photo Agency

Το τέλειο combo για ένα arty night με πολύ χορό.

Είτε είσαι είτε δεν είσαι σε πνεύμα εορτών, η ντουλάπα σου θα ακολουθήσει το mood της εποχής. Εξάλλου λίγη λάμψη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να συνεχίσουμε να ακολουθούμε το inspo του 2023, που ήθελε ούτως ή άλλως τα sparkly ρούχα στο επίκεντρο. Τώρα που μπήκε και ο Δεκέμβρης μπορείς να φορέσεις και δικαιολογημένα ένα total glam look στις βραδινές -αλλά γιατί όχι και στις πρωινές- σου εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/CzgHuHdtukX/

Η Μαρία Σολωμού αν και όπως θα έχεις παρατηρήσει είναι μεγάλη θαυμάστρια του minimal chic και της διαχρονικής basic παλέτας, φαίνεται ότι έχει μπει και αυτή σε χριστουγεννιάτικη διάθεση και έχει υιοθετήσει το sparkly glam style. Όλα ξεκίνησαν από τις βραδιές του Fame Story, στις οποίες τη βλέπουμε φέτος ως μία από τις δασκάλες των παιδιών στην ακαδημία. Η Μαρία φροντίζει κάθε Παρασκευή να είναι άκρως εντυπωσιακή και να κλέβει τα βλέμματα. Αυτές τις μέρες μάλιστα έκανε και μία λαμπερή εμφάνιση σε γνωστό εστιατόριο που θα θες σίγουρα να αντιγράψεις.

Τα 6 πιο stylish φορέματα των γιορτών που πρέπει να ξέρεις από τώρα

Το glam κοστούμι της Μαρίας Σολώμου φοριέται με αρβυλάκια -και μόνο!

Είσαι και εσύ fan του casual άνετου στυλ σαν τη Μαρία Σολωμού και προτιμάς να φοράς συνέχεια τις άνετες φόρμες σου και τα κολάν σου; Ε, υπάρχει λύση για να βρεις και εσύ ένα σύνολο για αυτές τις μέρες, που θα σε κάνει από τη μία να είσαι απόλυτα άνετη και από την άλλη να είσαι όσο λαμπερή απαιτεί η ατμόσφαιρα των γιορτών.

Ας πάρουμε ως παράδειγμα το τελευταίο βραδινό look της Μαρίας Σολωμού που βγήκε για φαγητό με φίλου και φρόντισε να βρει ένα look έκπληξη. Επέλεξε λοιπόν ένα κοστούμι σε ένα πολύ ιδιαίτερο shiny ύφασμα, oversized ανδρική γραμμή και ένα ιδιαίτερο χρώμα μεταξύ του olive, του χακί και του bronze.

maria_solomou-(8).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Aπό κάτω όμως δεν έβαλε ούτε γόβες, ούτε κάποιο ψηλοτάκουνο πέδιλο, αλλά ένα ζευγάρι αρβυλάκια. Ανατρεπτικό; Και όμως εδώ λειτουργεί με έναν τρόπο τέλεια μας δίνει αμέσως την ιδανική εναλλακτική στα κουραστικά μας ψηλοτάκουνα. Αρβυλάκια σίγουρα έχεις, δοκίμασέ το!