Οι εμφανίσεις στα SAG Awards 2024 δεν απογοήτευσαν ούτε φέτος- Τα εντυπωσιακά looks στο κόκκινο χαλί

Οι εμφανίσεις στα SAG Awards 2024 δεν απογοήτευσαν ούτε φέτος- Τα εντυπωσιακά looks στο κόκκινο χαλί
Margot Robbie arrives at the 30th annual Screen Actors Guild Awards on Saturday, Feb. 24, 2024, at the Shrine Auditorium in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Emma Stone, Jennifer Aniston, Margot Robbie, στην κορυφή των καλοντυμένων. Η Meryl Streep απέτισε φόρο τιμής στο "Devil Wears Prada" φορώντας Prada φυσικά. 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια τελετή Screen Actors Guild Awards 2024. Τα γνωστά βραβεία SAG συμπλήρωσαν 30 χρόνια, οπότε η χρονιά αυτή σηματοδοτεί και μια επετειακή περίσταση. Η απονομή διεξήχθη στο Shrine Auditorium and Expo Hall του Los Angeles.

Μάλιστα, εκτός του ότι συμπλήρωσαν τα 30 τους χρόνια, υπήρξε ένας ακόμη λόγος που η φετινή τελετή έχει ιδιαίτερη σημασία: Πραγματοποιήθηκε εν μέσω μιας ταραγμένης εποχής για το Hollywood. Τα μέλη του σωματείου των ηθοποιών, καθώς και του Writers Guild of America απεργούσαν για αρκετούς μήνες το 2023 για τον τρόπο με τον οποίο το streaming καταπατά τα δικαιώματα που παλαιότερα κέρδιζαν όταν έπαιρναν άδεια για τις ταινίες και τις σειρές όπου εμφανίζονταν. Η «εκεχειρία» επετεύχθη τον Νοέμβριο όταν, μέσω μιας συμφωνίας, οι ηθοποιοί μπόρεσαν να εξασφαλίσουν αυξήσεις στις αμοιβές τους και φυσικά προστασία από τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

SAG Awards 2024:Τα βραβεία για The Bear, Oppenheimer και Beef και η έλλειψη ανατρεπτικών plot twists

Τα βραβεία SAG 2024 λοιπόν, τα οποία γιορτάζουν την τέχνη του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, θα είναι η τελευταία μεγάλη σύγκλιση των μέσων ενημέρωσης μέχρι φυσικά τα Emmy του Σεπτεμβρίου. Όπως είναι φυσικό, οι κορυφαίοι στυλίστες και fashionistas του Hollywood «φύλαγαν» τις καλύτερες δημιουργίες τους για την περίσταση, μιας και τα βραβεία της Ένωσης Ηθοποιών σηματοδοτούν για εκείνους μια από τις τελευταίες ευκαιρίες του τρέχοντος έτους για να κερδίσουν το δικό τους βραβείο στο κόκκινο χαλί.

Αποτελεί μια κορυφαία στιγμή για τη μόδα που κάθε fashion lover παγκοσμίως αξίζει να παρακολουθήσει, μιας και από εκεί προκύπτουν νέες τάσεις- όπως από τις εβδομάδες μόδας. Ειδικά χθες, η στιγμή που κάθε fashionista λάτρεψε, είναι η κοινή απονομή βραβείου από τις συμπρωταγωνίστριες της επικής ταινίας μόδας "Devil Wears Prada". Ναι, Anne Hathaway, Emily Blunt και Meryl Streep παρουσίασαν μια βράβευση μαζί και το στιγμιότυπο ήταν απλά iconic.

APTOPIX 30th Annual SAG Awards

Για να μην αδικήσουμε καμία celebrity όμως που έβαλε τα δυνατά της για να εντυπωσιάσει τα φωτογραφικά φλας, αξίζει να στρέψουμε την προσοχή μας και σε άλλες red carpet και on stage εμφανίσεις. Υψηλή ραπτική, έμφαση στη λεπτομέρεια, φλοράλ μοτίβα, statement dressing, ήταν μερικά στοιχεία που κυριάρχησαν.

Emma Stone, Jennifer Aniston, Magot Robbie, στην κορυφή των καλοντυμένων.

30th Annual SAG Awards - Arrivals

Η Emma Stone με Louis Vuitton

30th Annual SAG Awards - Arrivals

Η Jennifer Aniston με Celine

30th Annual SAG Awards - Arrivals

Η Margot Robbie με Schiaparelli

Όλα τα looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί: