Τατιάνα Μπλάτνικ: Το casual chic σύνολο με άσπρο τζιν καμπάνα και σακάκι

Τατιάνα Μπλάτνικ: Το casual chic σύνολο με άσπρο τζιν καμπάνα και σακάκι

NDP PHOTO AGENCY

Είναι το τέλειο look και για το Πάσχα.

Είναι σίγουρα μία πολύ περίεργη περίοδος για την Τατιάνα Μπλάτνικ, αφού όπως μας ανακοίνωσε και επίσημα η τέως βασιλική οικογένεια η ίδια και ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 14 ολόκληρα χρόνια γάμου και μια κοινή πορεία που τα είχε όλα. Έναν λαμπερό γάμο, ταξίδια, φιλανθρωπικά events και την κοινή τους ζωή στην Αθήνα, όπου και έχουν μετακομίσει εδώ και χρόνια, επιλέγοντας τη χώρα μας ως μόνιμη βάση τους.

5+1 αποχρώσεις της άνοιξης που δείχνουν polished χωρίς κόπο

https://www.instagram.com/p/C5RETOIt1y8/

Πριν γίνει λοιπόν η μεγάλη ανακοίνωση, η Τατιάνα Μπλάτνικ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media στον οποίο και είναι ιδιαίτερα ενεργή, μας μιλούσε για την αποφυγή και την καταπολέμηση του stress και έκανε το δικό της manifest μέσα από ένα κατακόκκινο κοστούμι που είχε φορέσει σε μία πολύ σημαντική για εκείνη μέρα. Όλες οι ενδείξεις μας μιλούσαν για μία επικείμενη φάση αλλαγής, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ακολουθούσε ένα διαζύγιο με τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ. Οι δυο τους βέβαια μίλησαν για αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό, οπότε όπως όλα δείχνουν μιλάμε για ένα βελούδινο διαζύγιο σε πολιτισμένο πλαίσιο.

https://www.instagram.com/p/C4bD5RPtI8y/

Η Τατιάνα Μπλάτνικ με λευκό τζιν καμπάνα.

Μέσα στον Απρίλιο, λοιπόν, η Τατιάνα συνέχισε τις βόλτες της στην ηλιόλουστη Αθήνα και ο φακός τη συνέλαβε στο Κολωνάκι να κάνει τα ψώνια της. Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα ήταν άκρως εντυπωσιακή με το γνωστό της casual chic στυλ, που αυτή τη φορά είχε ως βασικό κομμάτι του ένα απαραίτητο essential για την άνοιξη. Μιλάμε για το λευκό τζιν παντελόνι σε flared γραμμή, δηλαδή καμπάνα. Γενικά όλες οι γυναίκες αγαπάμε τα παντελόνια καμπάνα, γιατί κολακεύουν όλα τα σώματα κα τονίζουν σωστά τις καμπύλες μας.

tatiana_mplatnik-(3).jpg

NDP PHOTO AGENCY

Η Τατιάνα το συνδύασε με λευκό t-shirt, πράσινο μεσάτο σακάκι και matching bohemian τσάντα, ενώ ένα ζευγάρι flats ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το outfit. Η μεγάλη shopper bag του οίκου Louis Vuitton λειτούργησε εδώ σαν τσάντα γραφείο, την οποία είχε μαζί της συμπληρωματικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο σύνολο για τις εμφανίσεις της Μεγάλης Εβδομάδας!

tatiana_mplatnik-(4).jpg

NDP PHOTO AGENCY

Οδηγός αγοράς: 10 τοπάκια μαρινιέρα που ταιριάζουν στη δική σου άνοιξη

Shop the look: