Η Μαρία Μενούνος βάφτισε την κόρη της-H Μαριέττα Χρουσαλά και η Καλομοίρα ήταν εκεί με λαμπερά looks

Η Μαρία Μενούνος βάφτισε την κόρη της-H Μαριέττα Χρουσαλά και η Καλομοίρα ήταν εκεί με λαμπερά looks

Το παραδοσιακό γλέντι και οι ευχές για τη νεοφώτιστη Αθηνά. 

Η Μαρία Μενούνος είναι μία γυναίκα έμπνευση για το κοινό. Ένα κορίτσι αυτοδημιούργητο που κατάφερε να ξεχωρίσει στην Αμερική κάνοντας μεγάλη καριέρα ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, κρατώντας πάντα το δεσμό της με τη μαμά πατρίδα, την Ελλάδα, πολύ ισχυρό και ζωντανό. Η ίδια έχει μοιραστεί πολλές φορές σημαντικά προσωπικά γεγονότα της ζωής της με το κοινό, μιλώντας ανοιχτά για το θάνατο της μητέρας της αλλά και την προσωπική της μάχη με τον καρκίνο.

Τζιν μπουφάν: Η Βίκυ Καγιά συνδύασε το πιο εύκολο πανωφόρι της άνοιξης με sneakers

menounos_vaptisi-(1).jpg

Μέσα όμως από αυτές τις δυσκολίες η Μαρία βγήκε πιο δυνατή και σήμερα διανύει μία υπέροχη φάση έχοντας βαφτίσει την κορούλα της εχθές Κυριακή, παρουσία συγγενών και φίλων. Η βάφτιση έγινε σε ελληνορθόδοξο ναό με το γλεντί να έχει στηθεί μετέπειτα σε έναν ανοιχτό χώρο με κήπο, από όσα μπορέσαμε να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν εκεί. Και το όνομά αυτής Αθηνά.

439770338_357244753486444_1316928043202344243_n.jpg

Από το πλευρό της μία τόσο σημαντική μέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και δύο αγαπημένες της φίλες από την Ελλάδα, η Καλομοίρα και η Μαριέττα Χρουσαλά, οι οποίες βρέθηκαν τόσο στο μυστήριο όσο και στο τραπέζι μαζί με τους συζύγους τους Γιώργο Μπούσαλη και Λέοντα Πατίτσα.

Τα λαμπερά looks των καλεσμένων ήταν το highlight της βραδιάς.

Φυσικά μία τόσο λαμπερή μέρα η Μαρία Μενούνος φρόντισε να είναι αντίστοιχα λαμπερή και καλοντυμένη, έχοντας επιλέξει ένα maxi φόρεμα με ελληνική υπογραφή, αυτή της Celia Kritharioti. Η κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια που έχει γίνει αγαπημένη των μεγαλύτερων stars του Hollywood ανάμεσά τους και της Zendaya, δημιούργησε ένα ολόλευκο φόρεμα για τη Μαρία με turtleneck λαιμό, στενή μέση και ντραπέ στους γοφούς και την πλάτη.

menounos_vaptisi-(6).jpg

Το λευκό ήταν το χρώμα στο οποίο επένδυσε και η Μαριέττα Χρουσαλά επίσης με δημιουργία by Celia Kritharioti. Μιλάμε για ένα mini φόρεμα με λαμπερά κρύσταλα στο τελείωμα, το οποίο συνδυάστηκε με matching cropped σακάκι και λευκά, ψηλοτάκουνα πέδιλα σε minimal style.

menounos_vaptisi-(2).jpg

To Καλομοιράκι από την άλλη θέλησε να κάνει τη διαφορά με ένα πολύ ωραίο, maxi, floral φόρεμα σε ρομαντική γραμμή. Άκρως καλοκαιρινό με ανοιχτό ντεκολτέ και λεπτές τιράντες τύπου spaghetti το συμπλήρωσε με ένα κοντό double breasted σακάκι στην απόχρωση του σάπιου μήλου.

Η Τζένη Θεωνά βρήκε το ανοιξιάτικο jacket που θα κερδίσει μια θέση στη βαλίτσα του Πάσχα