Κινηματογραφικά Βραβεία Hollywood: To πιο ρομαντικό κόκκινο χαλί

Κινηματογραφικά Βραβεία Hollywood: To πιο ρομαντικό κόκκινο χαλί

Στο gala για τα 15 χρόνια των κινηματογραφικών βραβείων του Hollywood οι ηθοποιοί ήταν πιο καλοντυμένες από ποτέ με φορέματα που αναδείκνυαν τη ρομαντική πλευρά της βιομηχανίας κινηματογράφου.

hmrosie
hmcarey
hmelle
hmemma
hmmichelle

Rosie Huntington-Whiteley
Το κεντημένο Emillio Pucci φόρεμα της νέας ηθοποιού ήταν ένα κομψοτέχνημα στο κόκκινο χαλί με τα μακριά μανίκια και το φλοράλ print. Όπως διαβάσαμε σε ένα ξένο blog, η Rosie ήταν ισοπεδωτικά όμορφη σε αυτό. Εμείς τη βρίσκουμε εκθαμβωτικά ρομαντική.


Carey Mulligan
Το μαύρο Bottega Veneta φόρεμα της Carey Mulligan μας θύμισε diva περασμένης δεκαετίας με τις old Hollywood αναφορές του. Λιτή, αλλά λαμπερή (κυριολεκτικά αν κρίνουμε από τις λεπτομέρειες) η Carey δεν ήταν ποτέ πιο όμορφη.


Elle Fanning
Η δαντέλα της γιαγιάς έγινε έμπνευση για το Valentino που δημιούργησε το nude φόρεμα που έβαλε η Elle Fanning στο event. Retro, αλλά στυλάτο η Elle δεν χρειάζεται καν να ενηλικιωθεί για να διεκδικήσει το τίτλο του fashion icon.


Emma Stone
Η γλυκιά κοκκινομάλλα μάλλον αγαπά τα 20s πιο πολύ από τη δεκαετία που ζει και το πλισέ, σιφόν φόρεμα του Jonathan Saunders τη βοηθά να το δείχνει και στο look της. Μία εμφάνιση show stopper.


Michelle Williams
Η μαύρη σιφόν τουαλέτα της Nina Ricci με τη φλοράλ λεπτομέρεια στο μπούστο είναι το ένδυμα που θα φόραγε η σταχτοπούτα αν πήγαινε σήμερα στον πριγκιπικό χορό. Ρομαντική διάθεση και high fashion pixie look για τη Michelle Williams.