Οι απαστράπτουσες παρουσίες του show Konstantinos Melis by Laskos

Οι απαστράπτουσες παρουσίες του show Konstantinos Melis by Laskos

Διαλέξαμε τις τέσσερις αγαπημένες μας παρουσίες στο κόκκινο χαλί από την εντυπωσιακή βραδιά.

Σε αυτό που συμφώνησαν όλοι στην παρουσίαση της συλλογής του ατελιέ Konstantinos Melis by Laskos ήταν πως δεν υπήρχαν πολλές στυλιστικές παραφωνίες σε όσες έδωσαν το λαμπερό παρόν (και γράφουμε «όσες» γιατί στους άντρες πλην εξαιρέσεων τα στυλιστικά λάθη δύσκολα είναι πολύ κραυγαλέα). Δεν υπάρχει δηλαδή λίστα κακοντυμένων στη χθεσινή βραδιά, γεγονός πολύ ελπιδοφόρο καθώς δείχνει πως επιτέλους και οι Ελληνίδες άφησαν την Άρτα και τα Γιάννενα στο nineties παρελθόν τους και ακολούθησαν όχι μόνο τα «ποτάμια» της Lykke Li αλλά και της καλαισθησίας. Από τις χθεσινές λοιπόν παρουσίες εμείς ξεχωρίσαμε τις τέσσερις παρακάτω κυρίες για το αβίαστο του στυλ τους και για το ιδιαίτερο attitude τους.

25

Μπέτυ Μαγγίρα, 70s chic
H Μπέτυ Μαγγίρα μας εντυπωσίασε σε μια 70s εμφάνιση, όπως προτείνει και ο οίκος Gucci το φετινό χειμώνα συνδυάζοντας μια ψηλόμεση παντελόνα με ένα απλό top σε απόχρωση ασορτί με τη φόδρα του παλτού της. Ελαφρύ μακιγιάζ, καπέλο και χρυσά αξεσουάρ ολοκλήρωσαν το chic look της.

18

Νάντια Μπουλέ, ασφαλής με μαύρα
Η Νάντια Μπουλέ δεν τράβηξε μόνο όλα τα φλας, καθώς αποτελεί από τα πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή στην εγχώρια showbiz, αλλά απέσπασε και τα εύσημα για την εμφάνισή της. Επέλεξε την ασφαλή οδό φορώντας ένα μικρό μαύρο φόρεμα με ασορτί μαύρα ψηλοτάκουνα και μαύρη clutch τσάντα, τόνισε μόνο τα μάτια της και έπιασε τα μαλλιά της επιμελώς ατημέλητα ψηλά.

20

Σίσσυ Φειδά, κομψή «αριστοκράτισσα»
Αυτή η γυναίκα έχει πάντα έναν σαγηνευτικό αέρα και όποτε την έχουμε συναντήσει έχει καταφέρει να μας γοητεύσει. Φορώντας μια υπέροχη γούνα (όπως προστάζει και η εποχή) και συνδυάζοντας αποχρώσεις του καφέ και του κρεμ σε ρούχα και αξεσουάρ πέτυχε ένα άκρως κομψό look.

21

Τάμτα, the fashion icon
Κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχτεί πως η Τάμτα στα τόσα χρόνια παρουσίας της έχει εξελιχθεί τόσο πολύ στιλιστικά όσο καμιά άλλη στην ελληνική πραγματικότητα. Χθες με ένα μάξι δαντελένιο διαφανές φόρεμα, μπλε ανταύγειες στα μαλλιά και κόκκινες πλατφόρμες για άλλη μια φορά μας εξέπληξε ευχάριστα με την ιδιαιτερότητα της εμφάνισής της. Θύμιζε rave περσόνα σε gothic πάρτι. Τόσο ασύμβατο όσο και υπέροχο. Thumbs up.