Στο πάρτι του gossip girl η μόδα ήταν στα χειρότερά της

Στο πάρτι του gossip girl η μόδα ήταν στα χειρότερά της

Gossip Girl και μόδα πηγαίνουν εν γένει χέρι χέρι, μόνο που το Σάββατο το βράδυ στο πάρτι της επιτυχημένης σειράς φαίνεται πως είχαν ένα μικρό «καβγαδάκι».

Το Σάββατο στο Cipriani στη Wall Street στη Νέα Υόρκη η υπερεπιτυχημένη σειρά Gossip Girl που φέτος είναι στον πέμπτο κύκλο της γιόρτασε τα 100 πρώτα επεισόδια με ένα πάρτι όπου όλοι πρωταγωνιστές έδωσαν το παρόν. Φυσικά όλα τα φλας και τα βλέμματα τράβηξαν οι δύο πρωταγωνίστριες Blake Lively και Leighton Meester, οι οποίες έχουν καταφέρει να δημιουργούν τάσεις με το ιδιαίτερο στυλ τους ως ζάμπλουτα κορίτσια στο Manhattan στον κόσμο του Gossip Girl.

Όμως, αυτή τη φορά και οι δύο μαζί ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της βραδιάς στο κόκκινο χαλί. Η μεν Blake φόρεσε μια δημιουργία με διαφάνειες από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Marchesa, που μας θύμισε κακή εκδοχή μιας Alexander McQueen δημιουργίας από την άνοιξη του 2009, σε συνδυασμό με χρυσά σανδάλια Versace, ενώ η Leighton ένα εκρού Balmain φόρεμα που έμοιαζε να την πιέζει ασφυκτικά στο στήθος, σε συνδυασμό με Jimmy Choo σανδάλια.

Ελπίζουμε αυτός ο τσακωμός τους με την κομψότητα να είναι προσωρινός και σύντομα να επιστρέψουν σε απαστράπτουσες εμφανίσεις.