Cate Blanchett: η χιονούλα του Louis Vuitton

Cate Blanchett: η χιονούλα του Louis Vuitton

H ηθοποιός Cate Blanchett βρέθηκε στα εγκαίνια της νέας Louis Vuitton boutique στο Sydney της Αυστραλίας φορώντας φυσικά μια ομώνυμη δημιουργία.

Την Cate Blanchett τη λατρεύουμε για το στυλ της, όμως αυτή τη φορά δεν μας εντυπωσίασε (χωρίς να φταίει απαραίτητα εκείνη). Χθες, λοιπόν, η επιτυχημένη ηθοποιός έκοψε την κορδέλα στο opening της νέας Louis Vuitton boutique στο Sydney της Αυστραλίας φορώντας φυσικά μια δημιουργία του ομώνυμου παρισινού οίκου.

Η Cate, λοιπόν, φόρεσε μια λευκή δημιουργία από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Louis Vuitton σε συνδυασμό με λευκές γόβες από την ίδια συλλογή. Παρόλο, όμως, που το φόρεμα «έγραφε» πιο ωραία πάνω της από ότι στο μοντέλο, πιστεύουμε πως δεν της ταίριαζε απόλυτα. Αρχικά έμοιαζε να έχουν ξεχάσει να του φτιάξουν τη λαιμόκοψη, αλλά εκτός τούτου τα κομμάτια της εν λόγω συλλογής δεν φαίνονται ιδιαίτερα ωραία σε γυναίκες πάνω από 35, καθώς παραείναι λευκά, παραμυθένια, αγνά, παρθένα κατά κάποιο τρόπο, για να υποστηρίξουν τη δυναμική τέτοιων γυναικών.

Θα την προτιμούσαμε ίσως με το φόρεμα με τα ένθετα λουλούδια από την ίδια συλλογή.

00350m