H Fergie και το ξεκούμπωτο φερμουάρ

H Fergie και το ξεκούμπωτο φερμουάρ

Η τραγουδίστρια Fergie σε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της ζωής της.

Εκεί που λέγαμε πως η κυρία Black Eyed Peas είχε αρχίσει να σουλουπώνεται στυλιστικά και είχε αφήσει τις κακοντυμένες εμφανίσεις της στο παρελθόν ήρθε πάλι να μας απογοητεύσει. Την Παρασκευή παρευρέθηκε στο «A Night Of Firsts» event που διοργανώθηκε στο Los Angeles από το InStyle και το Hollywood Foreign Press Association και διέπρεψε με την κακογουστιά της.

Η Fergie, λοιπόν, φόρεσε μια δημιουργία από την ανοιξιάτικη 2011 συλλογή του Jean-Charles de Castelbajac με ένα ιδιαίτερο print του Felix the Cat που από την πρώτη ματιά φαινόταν ότι δεν «καθόταν» πολύ σωστά. Όταν, όμως, η τραγουδίστρια γύρισε την πλάτη της στους φωτογράφους μάθαμε το γιατί. Το φερμουάρ κούμπωνε μέχρι τη μέση της πλάτης της και στο φόρεμα είχε προστεθεί μια μαύρη ταινία για να στέκεται.

Παρόλο που δε θέλουμε να είμαστε επικριτικοί, καθώς το στυλ του καθενός είναι προσωπικό, είναι αδιανόητο να προσπαθείς να χωρέσεις με κάθε τρόπο σε ένα φόρεμα ειδικά όταν έχεις τη δυνατότητα να βρεις αμέτρητα άλλα που να σου ταιριάζουν. Μερικοί άνθρωποι, απλά δεν θα μάθουν ποτέ.