Η Karolina Kurkova με ανοιξιάτικο Salvatore Ferragamo print

Η Karolina Kurkova με ανοιξιάτικο Salvatore Ferragamo print

H Karolina Kurkova ήταν η πρώτη που εθεάθη να φορά δημιουργία από την καινούργια ανοιξιάτικη συλλογή του Salvatore Ferragamo.

Το top model Karolina Kurkova ήταν το τιμώμενο πρόσωπο σε ένα privè δείπνο που παρέθεσε στο Μεξικό ο οίκος Salvatore Ferragamo σε συνεργασία με το πολυκατάστημα Saks Fifth Avenue.

Εκεί, λοιπόν, η καλλονή από τη Τσεχία φόρεσε ένα φόρεμα από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Salvatore Ferragamo σε συνδυασμό με Michael Kors gladiator boots, μία επίσης Salvatore Ferragamo ασημί clutch τσάντα και ένα χρυσό βραχιόλι. Σκούρα χείλη και μαλλιά πιασμένα πίσω συμπλήρωσαν το look της.

Μόνο που ενώ λατρέψαμε την απόχρωση στα χείλη της, αλλά και το print του φορέματος τα μάτια μας έμειναν καρφωμένα στα παπούτσια της. Μοιάζουν πολύ χειμωνιάτικα για αυτό το φόρεμα, αλλά μήπως αυτός είναι ο τρόπος για να φορέσεις μια καλοκαιρινή δημιουργία μες στο καταχείμωνο; Όχι, νομίζουμε πως ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μεταλλική απόχρωση και τσάντα σε αρμονία με το βραχιόλι και χωρίς τόσο έντονες μεταλλικές αντιθέσεις) θα ήταν ιδανικά για ένα super sexy look στο κόκκινο χαλί.