Evan Rachel Wood: επιστροφή στο ανδρόγυνο look

Evan Rachel Wood: επιστροφή στο ανδρόγυνο look

Για το after party των Χρυσών Σφαιρών η ηθοποιός Evan Rachel Wood επέστρεψε στο αγαπημένο της ανδρόγυνο look.

Μετά την απονομή των Χρυσών Σφαιρών ακολουθούν τα καθιερωμένα parties και η ηθοποιός Evan Rachel Wood δεν θα μπορούσε να λείπει. Αφού, λοιπόν, έλαμψε μέσα στη λαμέ τουαλέτα της με την υπογραφή του οίκου Gucci στο κόκκινο χαλί των Golden Globes στα after party που ακολούθησαν αποφάσισε να αλλάξει look φορώντας κάτι πιο απλό αλλά και πάλι με μια λαμέ πινελιά.

Έτσι η Evan έκανε άλλη μια ανδρόγυνη εμφάνιση που τόσο καλά ξέρει να υποστηρίζει φορώντας δημιουργίες από τη resort 2012 συλλογή και πάλι του ιταλικού οίκου Gucci φορώντας ένα κοστούμι με σατέν πέτα στο σακάκι σε συνδυασμό με ένα χρυσό top, bronze Christian Louboutin ψηλοτάκουνα, διαμαντένια σκουλαρίκια και κρατώντας μια Roger Vivier clutch τσάντα. Τόνισε λίγο περισσότερο το κραγιόν της και κράτησε τα μαλλιά της πιασμένα παραδίδοντας για άλλη μια φορά μαθήματα στυλ.

Μπορεί το look αυτό να «μεγαλώνει» λίγο την εικοσιτετράχρονη star, καθώς θα μπορούσαμε να φανταστούμε και την Dame Helen Mirren εξίσου με αυτό, όμως, δεν παύει να είναι κομψό και καλοζυγισμένο.