Οι καλοντυμένες, διάσημες κυρίες σε ένα σικάτο μεσημεριανό πριν τα Oscar

Οι καλοντυμένες, διάσημες κυρίες σε ένα σικάτο μεσημεριανό πριν τα Oscar

Όχι οποιοδήποτε μεσημεριανό γεύμα, αλλά αυτό που γέμισε από τους υποψηφίους των Oscar.

lunchd
lunchc
lunchb
luncha
lunche

Η ακαδημία κινηματογράφου σε αντίθεση με όσα ζούμε στην Ελλάδα καλομαθαίνει τους διάσημους υποψηφίους για τα Oscar με διάφορα events πριν από τη βραδιά της απονομής και όσοι έχουν την τύχη να προταθούν για ένα χρυσό αγαλματίδιο δεν μπορούν παρά να απαντήσουν θετικά στα καλέσματα της Ακαδημίας και να φορέσουν και τα πιο καλά τους ρούχα. Κάπως έτσι το κόκκινο χάλι έξω από το ξενοδοχείο Hilton του Beverley Hill γέμισε στυλάτες κυρίες. Τέσσερις από τις πέντε υποψήφιες για τον Ά Γυναικείο Ρόλο (σ.σ. όλες από τη Meryl Streep που ήταν τόσο απλά ντυμένη που δεν χρειάζεται ειδικής μνείας) και μία υποψήφια από την κατηγορία του Β' Γυναικείου Ρόλου (σ.σ η Berenice Bejo του «The Artist») εντυπωσίασαν με το look τους.

H Viola Davis άφησε τα ντραπέ και τόλμησε το ξανά το neon ροζ με το Juan Carlos Obando φόρεμα της και βγήκε κερδισμένη.


Η Rooney Mara υπέκυψε στη γοητεία του στυλίστα της Lady GaGa, Nicola Formichetti και φόρεσε το Thierry Mugler σακάκι με τους ογκώδεις ώμους, αλλά ως γνήσιο style icon το συνδύασε με ένα σχετικά jumpsuit του Asos.com


H Glenn Close εντυπωσίασε με το Hawaiian printed παλτό της Stella McCartney και το electric blue skinny παντελόνι και ήταν μακράν η πιο καλοντυμένη κυρία του γεύματος.


Η Michelle Williams στο γνωστό ρομαντικό ύφος φόρεσε ένα Victoria by Victoria Beckham φόρεμα από την επερχόμενη ανοιξιάτικη συλλογή και για ακόμα μια φορά ήταν και super και chic.


Τέλος η Berenice Bejo, κόλλησε τον «ιό» του ντραπέ από την Viola Davis και τόλμησε το μοβ Elie Saab cocktail dress που ήταν αεράτο και κομψό.