Η Michelle Williams με Dior υπερπαραγωγή

Η Michelle Williams με Dior υπερπαραγωγή

Στην χθεσινή πρεμιέρα της νέας της ταινίας στο Παρίσι η ηθοποιός Michelle Williams μας μάγεψε.

Εν γένει αγαπάμε πολύ το στυλ της ηθοποιού Michelle Williams. Αν και μας έχει κουράσει λίγο με τις ασπρόμαυρες επιλογές της, ενώ συνεχώς νιώθουμε πως της λείπει η αυτοπεποίθηση που θα έπρεπε να έχει μια star με ταλέντο τέτοιου βεληνεκούς, κάθε φορά κατορθώνει να τρυπώνει στις λίστες των καλοντυμένων μας με έναν μαγικό τρόπο.

Αυτή τη φορά μας εντυπωσίασε στην πρεμιέρα στο Παρίσι της ταινίας «My Week With Marilyn» στην οποία και πρωταγωνιστεί. Επέλεξε ένα total Dior look (δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που επιλέγει δημιουργίες του γαλλικού οίκου) συνδυάζοντας ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής από τη συλλογή της περασμένης άνοιξης, όταν ο John Galliano ήταν ακόμη στα ηνία του διάσημου fashion house (αν μάλιστα είστε φανατικές φασιονίστες θα θυμάστε την εν λόγω δημιουργία στο εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου 2011 της ρωσικής Vogue), με ασημένια peep-toe ψηλοτάκουνα.

Έντονο glossy κόκκινο κραγιόν και ασορτί νύχια συμπλήρωσαν το look της σε μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Λέτε να καταφέρει και στα Oscar να μας εντυπωσιάσει;