Η Florence Welch μάγεψε στα Brits με δύο μοναδικές εμφανίσεις

Η Florence Welch μάγεψε στα Brits με δύο μοναδικές εμφανίσεις

Με total Alexander McQueen looks η Florence Welch έκλεψε όλες τις εντυπώσεις στη χθεσινή απονομή των Brit Awards 2012.

Όταν πρωτοείδαμε την ανοιξιάτικη συλλογή του βρετανικού οίκου Alexander McQueen η τραγουδίστρια Florence Welch ήταν μια από τις περσόνες που αμέσως φανταστήκαμε μέσα σε αυτές τις υπέροχες δημιουργίες.

Η Florence, λοιπόν, δεν μας απογοήτευσε και επί βρετανικού εδάφους τίμησε για άλλη μια φορά το maison ΜcQueen φορώντας στην χθεσινή απονομή των βρετανικών Brit Awards 2012 –όπου μάλιστα ήταν υποψήφια για δύο βραβεία- δύο δημιουργίες.

Στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκε ως θεά επί της γης με ένα nude chiffon φόρεμα σε συνδυασμό με πλατφόρμες και τα δύο από την ανοιξιάτικη McQueen συλλογή, ενώ επί σκηνής μια δημιουργία με χρυσό κεντημένο μπούστο και σιφόν φούστα από την ίδια συλλογή. Τα ρούχα και των δυο εμφανίσεων «πειράχτηκαν» ειδικά για εκείνη σε σχέση με το πως τα απολαύσαμε στην πασαρέλα.

Όσον αφορά στο ποια από τις δυο εμφανίσεις προτιμάμε, η επιλογή είναι δύσκολη καθώς και οι δύο είναι αιθέριες και ταιριάζουν υπέροχα στο στυλ και την προσωπικότητα της φλογερής τραγουδίστριας των Florence and The Machine.