Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrity χθες το βράδυ;

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrity χθες το βράδυ;

Οι εγχώριες celebrity χθες Τετάρτη βγήκαν στην Αθήνα. Κατάφεραν, όμως, να εντυπωσιάσουν;

Χθες ήταν μια βραδιά γεμάτη events και οι Ελληνίδες celebrity παρέστησαν στα περισσότερα από αυτά. Άλλες κατάφεραν να μας κερδίσουν με το στυλ τους, άλλες πάλι δεν μας εντυπωσίασαν.

1_copy_copy

Η αγαπημένη μας Ναυσικά Λαλιώτη του Mtv συνδύασε χρώματα, ρίγες, ψηλοτάκουνα με μπαρέτες και μπόλικα βραχιόλια μένοντας πιστή στο στυλ της και μας σαγήνευσε με την φρεσκάδα και την ανοιξιάτικη διάθεσή της.

2_copy

Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και το κορίτσι της εκπομπής του Θέμου Αναστασιάδη Λάουρα Νάργιες, φορώντας ένα ξεσκισμένο καλσόν (έχασε λίγο το μέτρο), με booties και ένα κόκκινο loose top με κίτρινο logo. Αν και μας αρέσει πολύ το σύνθημα του t-shirt της, θα την προτιμούσαμε με μαύρα παπούτσια στο ίδιο στυλ και ασορτί γάντι.

3_copy

Η Έλενα Παπαρίζου με ένα ιδιαίτερο μπούστο με φούντες και στενό μαύρο κολάν κατόρθωσε να μην μας περάσει αδιάφορη με μια εμφάνιση που θα θέλαμε να δούμε και στο «Dancing On Ice», αν δεν είχε τελειώσει.

4_copy_copy

Η Έλλη Κοκκίνου τόλμησε λεοπάρ παπούτσια με μαύρο δερμάτινο κολλάν που αναδεικνύει τη σιλουέτα της και μακραίνει τα πόδια της, σε συνδυασμό με ένα ροζ top που δεν μας πολυταίριαζε, αλλά δεν κατέστρεψε τελείως το look της. Ίσως θα έπρεπε να προτιμήσει ένα μαύρο πουκάμισο σε συνδυασμό με μαύρο σακάκι με δομημένους ώμους που θα ήταν πιο conceptual, θα την ψήλωνε και άλλο και θα έδινε ακόμη περισσότερη έμφαση στα παπούτσια της.

5_copy_copy

H πρώην Hi-5 Shaya που πλέον είναι ξανθιά (με αντικρουόμενα σχόλια για το νέο της χρώμα μαλλιών) προτίμησε ένα total black look με παπούτσια που δεν είναι πολύ του γούστου μας, καθώς αν ήθελε flats θα την προτιμούσαμε με άρβυλα.