4 κομψές παρουσίες από την πρώτη σειρά του Dior

4 κομψές παρουσίες από την πρώτη σειρά του Dior

Τι φόρεσαν οι celebrities στην πρώτη σειρά του ντεφιλέ του Dior;

Την Παρασκευή το μεσημέρι στο Παρίσι παρουσιάστηκε η νέα χειμωνιάτικη συλλογή του οίκου Dior -μια συλλογή φόρος τιμής στην μεγάλη ιστορία του θρυλικού γαλλικού fashion house- και φυσικά πλήθος celebrities παρευρέθηκαν στην πρώτη σειρά του ντεφιλέ.

1_copy_copy_copy_copy

Πρώτη και καλύτερη η ηθοποιός Mila Kunis, πρόσωπο του οίκου, που φόρεσε μια ρομαντική δημιουργία από δαντέλα από την pre-fall 2012 Dior συλλογή σε συνδυασμό με ένα λευκό κασμιρένιο παλτό, peep-toe Dior γόβες και μια Miss Dior clutch τσάντα.

2_copy_copy_copy

Από το show δεν θα μπορούσε να λείψει ούτε η Natalia Vodianova, σύντροφος του γιου του CEO του κολοσσού LVMH που έχει στην κατοχή του τον Dior, που επέλεξε ένα κομψό pre-fall 2012 Dior φόρεμα στο χρώμα της λεβάντας σε συνδυασμό με τρίχρωμες Dior γόβες και μια Dior γκρι τσάντα και κέρδισε τις εντυπώσεις.

3_copy_copy_copy

Η Αμερικανίδα socialite Olivia Palermo φόρεσε και αυτή ένα αμάνικο Dior pre-fall 2012 φόρεμα σε συνδυασμό με μια μαύρη ζακέτα, υπέροχα παπούτσια και μια μπρονζέ clutch τσάντα.

4_copy_copy_copy_copy

Η fashion guru Anna Dello Russo φόρεσε ένα μαύρο Jil Sander spring 2012 φόρεμα σε συνδυασμό με πλεκτές peep-toe μπότες και πολλά κοσμήματα και για άλλη μια φορά τράβηξε τα φλας των φωτογράφων.