Emma Watson: με total Miu Miu δεν τα κατάφερε

Emma Watson: με total Miu Miu δεν τα κατάφερε

Στην τελευταία της red carpet εμφάνιση η ηθοποιός Emma Watson δεν μας εντυπωσίασε.

Στο διάλειμμα από τα ρομαντικά φιλιά που έδινε το σαββατοκύριακο στο σύντροφό της στο Coachella Valley Music and Arts Festival η ηθοποιός Emma Watson περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Tribeca Film Festival στη Νέα Υόρκη για την πρεμιέρα της ταινίας «Struck By Lightning».

Εκεί η αγαπημένη μας Hermione Granger των ταινιών Harry Potter επέλεξε ένα total look από την ανοιξιάτικη 2012 συλλογή του ιταλικού οίκου Miu Miu που όμως δεν κατάφερε να μας κερδίσει. Ενώ, λοιπόν, λατρέψαμε το πως ταίριαξε τα floral, καλοκαιρινά print της φούστας και του top της και αγαπήσαμε τα νέα της μαλλιά –έβαλε extensions για τις ανάγκες της νέας ταινίας που παίζει- που είχε τραβηγμένα πίσω, το δερμάτινο jacket που φόρεσε σε συνδυασμό με τα μπλε peep-toe παπούτσια, τη ροζ clutch τσάντα και το βαρύ μακιγιάζ κατέστρεψαν το look της.

Δεν ξέρουμε αν φταίει το τέταρτο χρώμα (τσάντα) που έβαλε σε αυτήν της την εμφάνιση και το έκανε να μοιάζει φορτωμένο, όμως δεν κατάφερε να μας κερδίσει. Ιδανικά, αν το jacket ήταν λίγο πιο κοντό, θα μπορούσε να το φορέσει με κλειστό το φερμουάρ, ή να το αφαιρέσει τελείως και να ελαφρύνει το μακιγιάζ της για μια κοριτσίστικη ανοιξιάτικη εμφάνιση.