Charlize Theron: δαντέλα στο φουλ

Charlize Theron: δαντέλα στο φουλ

Η ηθοποιός Charlize Τheron στην τελευταία της εμφάνιση επέλεξε ένα δαντελένιο Emilio Pucci φόρεμα.

Το Σάββατο το απόγευμα η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός Charlize Theron παρευρέθηκε στο 2012 White House Correspondents' Association Dinner που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Hilton της Washington των Hνωμένων Πολιτειών.

Για αυτήν της την εμφάνιση η ξανθιά καλλονή επέλεξε μια δημιουργία από την pre-falll 2012 συλλογή του Peter Dundas για τον οίκο Emilio Pucci. Συνδύασε αυτήν την δημιουργία από δαντέλα –την οποία μάλιστα επένδυσε εσωτερικά με φόδρα για να μην δείξει πολύ δέρμα καθώς όλη η πλάτη της είναι έξω- με Manolo Blanhik ψηλοτάκουνα και μια Judith Leiber clutch τσάντα. Μαλλιά τραβηγμένα πίσω και ελαφρύ μακιγιάζ συμπλήρωσαν το look της σε μια εμφάνιση που θα μας άρεσε αν είχε ένα μικρό twist.

Αρχικά, λοιπόν, η Charlize θα μπορούσε να σπάσει το μονοχρωματικό μαύρο σύνολο με κοσμήματα με χρώμα και με πιο πειραγμένα μαλλιά για να έχει έναν femme fatale αέρα. Το βασικότερο, όμως, που θα έπρεπε να είχε κάνει είναι να προσθέσει μια ζώνη -όπως είδαμε την εν λόγω δημιουργία στο μοντέλο του lookbook του Emilio Pucci- έτσι ώστε το φόρεμα να αποκτήσει φόρμα και να μην χάνεται η σιλουέτα της. Παρόλα αυτά, όμως, η εμφάνισή αυτή είναι άκρως κομψή και σε καμία περίπτωση δεν συγκαταλέγεται στις κακοντυμένες.