Το κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας «Dark Shadows» στο Λονδίνο

Το κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας «Dark Shadows» στο Λονδίνο

Πέντε κυρίες μαγνήτισαν τα βλέμματα χθες στην πρεμιέρα της ταινίας «Dark Shadows» στο Λονδίνο.

Χθες το βράδυ στο Λονδίνο έλαβε χώρα η πρεμιέρα της νέα ταινίας του Tim Burton «Dark Shadows» και το κόκκινο χαλί στη Leicester Square γέμισε ακριβές δημιουργίες και ομορφιά.

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες ήταν αυτή της Αυστραλής ηθοποιού Bella Heathcote που φόρεσε απαστράπτουσα ένα φόρεμα με διαφάνειες από τη φθινοπωρινή 2012 συλλογή του Emilio Pucci σε συνδυασμό με Jimmy Choo ψηλοτάκουνα πέδιλα και χρυσά σκουλαρίκια. Αφέλειες και μακιγιάζ σε ουδέτερους τόνους συμπλήρωσαν το look της σε μια άκρως σαγηνευτική εμφάνιση.

Και η μικρούλα, όμως, Chloë Moretz μας γοήτευσε με ένα McQ total look. Ταίριαξε μια κεντημένη δημιουργία σε απόχρωση του βυσσινί με ασορτί παπούτσια από την φθινοπωρινή 2012 συλλογή της diffusion σειράς του βρετανικού οίκου και σε συνδυασμό με σπαστά μαλλιά και ελαφρύ μακιγιάζ μας κέρδισε με μια military chic εμφάνιση.

Η Γαλλίδα ηθοποιός Eva Green επέλεξε μια πιο epic εμφάνιση με ένα Tom Ford φόρεμα από τη φθινοπωρινή 2011 συλλογή του σε συνδυασμό με μαύρα ψηλοτάκουνα, χρυσές χειροπέδες και ένα δαχτυλίδι με σμαράγδι της Βρετανίδας σχεδιάστριας Solange Azagury-Partridge. Μαλλιά τραβηγμένα από τη μια πλευρά και κατακόκκινο κραγιόν σε συνδυασμό με έντονα μαύρα μάτια και τη λευκή επιδερμίδα της ολοκλήρωσαν μια άκρως επιβλητική εμφάνιση.

Από την άλλη, η πενηντατριάχρονη Michelle Pfeiffer επέλεξε ένα πιο απλό outfit συνδυάζοντας ένα Lanvin strapless φόρεμα από τη φθινοπωρινή 2012 συλλογή του γαλλικού οίκου με ψηλοτάκουνα Sergio Rossi. Ελαφρύ μακιγιάζ και σπαστά μαλλιά συμπλήρωσαν το look της σε μια εμφάνιση ναι μεν κομψή αλλά χωρίς το απαραίτητο twist για να μας καθηλώσει.

Τέλος, η Βρετανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Paloma Faith αποθέωσε το ιταλικό δίδυμο της μόδας φορώντας ένα Dolce & Gabbana total look. Διαφάνεια στο μπούστο και κεντήματα στη φούστα σε συνδυασμό με ένα χρυσό κολιέ, μια μαύρη τσάντα και μαύρα ψηλοτάκουνα -όλα από την ανοιξιάτικη 2012 Dolce & Gabbana συλλογή- σε μια νεανική, sexy και κομψή εμφάνιση.