Sexy-chic θηλυκότητα από την Charlize Theron!

Sexy-chic θηλυκότητα από την Charlize Theron!

Με έμφαση στα caged booties!

Πιο σέξι δεν γίνεται με το απόλυτα chic-sleek μαύρο Lanvin φόρεμα που φόρεσε η θεά Charlize Theron στη Νέα Υόρκη. Η γυναίκα έχει στυλ, και το αποδεικνύει περίτρανα σε κάθε της εμφάνιση χρόνια τώρα.


Θα σταθούμε όμως περισσότερο στα παπούτσια που επέλεξε, τα υπέροχα μποτάκια με λουριά από τον οίκο του Christian Louboutin ($1,295). Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τα κοιτάζουμε. Δεν είναι καινούρια μόδα τα caged booties όπως λέγονται και οι σταρ φαίνεται να την επαναφέρουν παρά τις προσταγές τις πασαρέλας. Χτες μάλιστα το τόλμησε η Eva Longoria με τα Giuseppe Zanotti peep-toe μποτάκια της.


Επανερχόμενοι στην Charlize, ο συνδυασμός του απλού body conscious μαύρου φορέματος με τα extreme μποτάκια, δημιουργεί το απόλυτα θηλυκό και δυναμικό outfit που επιτρέπει στη γυναίκα να λάμψει με τον πιο καλαίσθητο και μίνιμαλ τρόπο. Ένα δερμάτινο DKNY ρολόι και το εντυπωσιακό της βραχιόλι προσθέτουν το απαραίτητο glam ενώ το ροζ κραγιόν δίνει ένα φρέσκο και δροσερό touch στο όλο look. Υποδειγματικό στυλ και πάλι!

Δείτε το look της Eva εδώ!