Critic’s Choice Awards: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Critic’s Choice Awards: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Το κόκκινο χαλί των βραβείων της ένωσης τηλεκριτικών

Το βράδυ της Τρίτης στο ξενοδοχείο Hilton του Beverly Hills πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία της ένωσης Αμερικανών τηλεκριτικών και δεν ήταν λίγες οι stars που αγαπήσαμε από την μικρή οθόνη, που εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους.

Ωραιότερη εμφάνιση της βραδιάς ήταν αυτή της Zooey Deschanel, που βραβεύτηκε, μάλιστα, ως η καλύτερη κωμική ηθοποιός της χρονιάς, για τον ρόλο της στο σήριαλ New Girl, με κατακόκκινο φόρεμα του Oscar de la Renta, clutch Jimmy Choo στην ίδια απόχρωση και μαύρα ψηλοτάκουνα του Christian Louboutin.

Η κοκκινομάλλα γραμματέας των Mad Men, Christina Hendricks, εμφανίστηκε για να παραλάβει το βραβείο δεύτερου γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά, φορώντας μαύρο φόρεμα από σιφόν και δαντέλα, το οποίο απέσπασε αμφιλεγόμενες κριτικές. Εμάς μας άρεσε η «αιθέρια» αίσθησή του, καθώς και το vintage styling, με το κατακόκκινο μανικιούρ και τα δαντελένια peep toes.

Η άλλη κοκκινομάλλα των βραβείων, Julianne Moore, επέλεξε μία πολύ πιο minimal chic εμφάνιση, με το λευκό και μαύρο halter φόρεμά της σε ίσια γραμμή να αναδεικνύει, αφενός μεν τη σιλουέτα της, αφετέρου το πρόσωπό της, που με το έντονο φούξια κραγιόν έλαμπε.

Η Emmy Rossum φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί με ολόχρυση, εντυπωσιακή δημιουργία της Donna Karan. Ίσως λίγο πολύ «επίσημη», αλλά το extravagant φόρεμα μας άρεσε πολύ.

Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση ήταν αυτή της Ginnifer Goodwin, η οποία παραβρέθηκε στα Critics' Choice Awards με fashion forward midi φόρεμα των Victor & Rolf.