MAD VMA 2012: Ποιες celebrities μας έδειξαν... το βρακάκι τους;

MAD VMA 2012: Ποιες celebrities μας έδειξαν... το βρακάκι τους;

Μιμούμενες τις διεθνείς stars, οι σέξι εμφανίσεις των εγχώριων!

Τα hot pants κυριαρχούν παντού αυτή τη σεζόν αφήνοντας λίγα στην φαντασία. Πρώτες τόλμησαν το trend του κόκκινου χαλιού οι σταρ του Hollywood επιδεικνύοντας τα κάλλη τους και τους καλογυμνασμένους γλουτούς τους.

Rihanna, Alexa Chung, Chloe Chevigny, Alessandra Ambrosio, Madonna, Kate Bosworth, Lindsay Lohan, Miley Cyrus, Katy Perry και η λίστα συνεχίζεται... Κάποιες από αυτές φυσικά αν όχι όλες το προτίμησαν για τις on stage εμφανίσεις τους, καθώς για την άφιξή τους στα μεγάλα events προτιμούν πιο κλασάτα looks.

Μετά από την υπέρ-αγαπημένη μας Τάμτα που το έχει τολμήσει απόλυτα επιτυχημένα και παλαιότερα την Μαριάντα Πιερίδη, όπως και τη θρυλική Δέσποινα Βανδή- ήρθαν τα φετινά βραβεία MAD να δείξουν βρακάκι στο μέγιστο βαθμό. Κατά κύριο λόγο δεν είδαμε και τις καλύτερες εμφανίσεις, εφόσον θύμιζαν λίγο ή πολύ Lady Gaga και Nicki Minaj σε κακή φάση.

Υπήρχαν πάντως και παρουσίες που άφησαν πολλά στην φαντασία με μία ιδέα διαφάνειας που μας έδειχνε αρκετά μεν αλλά με απόλυτη καλαισθησία, όπως η Χριστίνα Σάλτη που επέλεξε μαύρο μέσα από λευκό διάφανο μάξι φόρεμα και δεύτερη στη σειρά με μεγάλη διαφορά η Courtney Parker, η μάυρη γαζέλα που συνόδευσε την Έλενα Παπαρίζου με ένα total black look.

Aυτές που απογοήτευσαν με τις ΤΡΑΓΙΚΕΣ εμφανίσεις τους ήταν η Λάουρα Νάργιες, που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις η οποία ένας θεός ξέρει γιατί έδωσε ρέστα κακογουστιάς με μάυρο διάφανο κεντημένο με φτερά μίνι φορεματάκι που «έκρυβε» ένα φούξια νέον μπικίνι (τύπου) που ολοκλήρωσε με ασορτί γόβες. Ασχολίαστο.

Σοκ και δεός με την εμφάνιση της άλλοτε γλυκιάς και girlie Νίκης Ponte. Ποιος της το έκανε αυτό θέλαμε να ξέραμε! Δεν της πηγαίνει αυτό το look, δείχνει πρόστυχο και λάθος πάνω σε ένα κορίτσι με τέλεια πόδια μεν αλλά ευγενικό και αθώο παρουσιαστικό. Επιπλέον, με αυτό το μαλλί δείχνει πολύ δεύτερο και εκτεθειμένο το κορίτσι. Σαν κάποιος να την άφησε με τα εσώρουχα μπροστά στα φλας και εκείνη νιώθει εκτός τόπου και χρόνου...

Διαφάνεια στο μέγιστο και για την Κρυσταλλία των Otherview, που όμως φρόντισε να κρατήσει το σασπένς με bodycon σύμμαχο στο χρώμα του δέρματος. Δεν μας τρελαίνει σαν look αλλά δεν μπορούμε και να το κακοχαρακτηρίσουμε. Αντίθετα, βγάζει το σέξι ύφος της χυμώδους τραγουδίστριας με δυνατό τρόπο.

Και το πιο καυτό για το τέλος από τη τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου. Εξίσου τολμηρό με το look της Λάουρα αλλά ασύγκριτα καλαίσθητο. Μαύρο στο μάυρο με συνοχή και οπίσθια που κόβουν την ανάσα. Γυμνασμένη στο φουλ και ήδη διαθέτοντας μία υπέροχη σιλουέτα, η ερμηνέυτρια δεν φοβάται να αποκαλυφθεί μπροστά στο κοινό!

Διαβάστε ακόμη:

MAD VMA 2012: Οι χειρότερες εμφανίσεις

Mad Video Music Awards: Οι καλοντυμένες της βραδιάς

Mad Video Music Awards 2012: Το παρασκήνιο αποκλειστικά στο Queen.gr (part 1)