MAD VMA 2012: οι άνδρες που εντυπωσίασαν στη φετινή απονομή των βραβείων του MAD

MAD VMA 2012: οι άνδρες που εντυπωσίασαν στη φετινή απονομή των βραβείων του MAD

Ποιοι τράβηξαν τα βλέμματα στα MAD VMA 2012;

Μπορεί στα φετινά βραβεία Mad οι γυναίκες να είναι αυτές που τράβηξαν όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων, αλλά και τα αγόρια δεν πήγαν πίσω και προκάλεσαν ουκ ολίγες υστερίες.

Εκτός από τον Σάκη Ρουβά που εμφανίστηκε φορώντας Prada δημιουργίες και έκανε για άλλη μια φορά πλήθος «αγορίτσιων» να παραληρεί δικαιολογημένα, καθώς είναι όντως στα καλύτερα του –αλλά και πότε δεν ήταν-, ο άλλος άνδρας που μόνο με την παρουσία του προκαλούσε κύμα ουρλιαχτών ήταν ο Άκης Πετρετζίκης. Ο master chef έχει καταφέρει να έχει μεγάλο fan club που τον αποθέωνε συνεχώς από την ώρα που πάτησε το πόδι του στο γήπεδο του Tae Kwon Do.

Όσον αφορά στο στυλ των καλεσμένων του Mad, δεν είχαμε extravagant εμφανίσεις πέραν από αυτή του Άλεξ Κάβδα που επέλεξε δημιουργίες του Γιώργου Ελευθεριάδη σε συνδυασμό με Toms εσπαντρίγιες και του Χρήστου Παπανικολάου (fashion consultant στον οίκο Celia Kritharioti) που φορούσε ένα καφτάνι με print του Άγγελου Φρέντζου αποσπώντας τα θετικότερα των σχολίων.

Ο Stan με πλατινέ μαλλί και γκρι κοστούμι ήταν άκρως κομψός, όπως κομψότατοι και πιστοί στο δικό τους στυλ ήταν και ο Μηδενιστής, ο Πάρις Κασιδόκωστας με την ομάδα του και το musical project από τη Ρουμανία που ακούει στο όνομα Lucky Man Project.

Τέλος, κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως ο Κώστας Μαρτάκης ήταν πιο όμορφος από ποτέ και τρομερά σέξι με τα νέα του κοντά μαλλιά. Σίγουρα κάτι ετοιμάζει.

Διαβάστε επίσης: MAD VMA 2012: Οι χειρότερες εμφανίσεις

Mad Video Music Awards: Οι καλοντυμένες της βραδιάς