Brit Awards 2011: Αγαπάμε το κόκκινο χαλί

Brit Awards 2011: Αγαπάμε το κόκκινο χαλί

Ποιες εμφανίσεις δεν θα ξεχάσουμε από τα προχτεσινά Brit Awards;

brits-avril
brits-ellie
brits-paloma
brits-sophie
brits-jessie

Avril Lavigne
Η τραγουδίστρια-αγοροκόριτσο, μάλλον βιώνει ένα παλιπαιδισμό, ή αποφάσισε να κυκλοφορήσει τραγούδια που αρμόζουν σε κορίτσια ετών 13, γιατί δεν μπορούμε να εξηγήσουμε με κανένα άλλο τρόπο τις πράσινες και τις ροζ τούφες στα μαλλιά της που θύμιζαν νεαρή skater από την Καλιφόρνια. Το vintage Julien Macdonald φόρεμα της μας επιβεβαιώνει πως δεν πρόλαβε να πάρει καινούριο και φόρεσε ό,τι βρήκε στην ντουλάπα της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι κακό, αλλά ούτε και το αντίθετο.


Ellie Goulding
Η γλυκιά electro-folk νεόκοπη σταρ της αγγλική pop φόρεσε το χρυσό, αέρινο Vivienne Westwood φόρεμα της και το συνδύασε με ροζ μαλλί, ξεθωριασμένο όσο και το make up της θείας Νίκης. Έλαμψε σίγουρα με την υπέροχη φωνή της, αλλά όσον αφορά στο στυλ της, η Ellie έχει πολύ δρόμο ακόμα για να μας εντυπωσιάσει.


Paloma Faith
Όσο δεν μας αρέσει το album της τραγουδίστριας, τόσο αγαπάμε την αισθητική της και το στυλ της. Εκκεντρική, χωρίς να υποπίπτει στις υπερβολές της Lady GaGa και να γίνεται γραφική η Paloma είναι ένα original style icon της γενιάς μας. Κάθε εμφάνιση της είναι αντικείμενο συζήτησης, ενώ το ασημένιο φόρεμα με το Minnie Mouse φιόγκο στο κεφάλι ήταν ένας λόγος για να την αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.


Sophie Ellis Bextor
Πόσες φορές πρέπει να γράψουμε για την pop star κατεβατά στα οποία φλυαρούμε ακατάπαυστα για το αψεγάδιαστο στυλ της και τις τέλειες ενδυματολογικές επιλογές της; Για ακόμα μια φορά η pop star μάγεψε το πουά κόκκινη, Dolce & Gabbana prom φόρεμα της και έκανε όλους τους άντρες να νιώσουν σχολιαρόπαιδα.


Jessie J
Οι κριτικοί προβλέπουν ότι η Jessie J θα είναι η pop star που θα μας απασχολήσει το 2011, για αυτό πήρε και το Critics' Choice Award στα Brits, αλλά η μικρή τραγουδιάρα έκαψε καρδιές και με μίνι, κυπαρισσί φόρεμα της από ταφτά που είχε σχεδιάσει η Vivienne Westwood. Δροσερό ντεμπούτο στο κόκκινο χαλί για τη Jessie J.