Οι παρουσίες που ξεχωρίσαμε στην παρουσίαση βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη

Οι παρουσίες που ξεχωρίσαμε στην παρουσίαση βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη

Οι στυλάτες κυρίες του event

Το απόγευμα της Τετάρτης, 27 Ιουνίου, έγινε, στο Politia Tennis Club, η παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη, «Ονειρεύτηκα τον δολοφόνο σου». Πολλοί ήταν οι καλεσμένοι του δημοσιογραφικού, τηλεοπτικού αλλά και επιχειρηματικού κόσμου που παραβρέθηκαν για να τιμήσουν την αγαπημένη φίλη τους και δημοσιογράφο. Ποιες κυρίες ξεχωρίσαμε για τις εμφανίσεις τους;

Κρίστη Τσολακάκη
Η κυρία Τσολακάκη κατατάσσεται με ευκολία στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες διάσημες Ελληνίδες αφού κάθε της εμφάνιση είναι chic και ιδιαίτερα προσεγμένη. Η παρουσία της στο event δεν αποτέλεσε εξαίρεση αφού το total black look της ήταν η επιτομή της κομψότητας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Φρέσκια και όμορφη εμφανίστηκε η Σταματίνα, με μίνι φούστα από λευκή δαντέλα, μαύρο τοπ και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η statement λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά δεν είναι άλλη από το ροζ clutch της που έδωσε μία ευχάριστη, χρωματική νότα στο ασπρόμαυρο look.

Ράνια Θρασκιά
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ξέρει να εκτιμά κλασικές αστείες στο ντύσιμο, όπως το ο αξεπέραστος συνδυασμός άσπρου- μαύρο, αλλά και τα λευκά πουκάμισα. Με ένα masculine- chic look, εμφανίστηκε στο Politia Tennis Club με μαύρο, υφασμάτινο παντελόνι, λευκό πουκάμισο, παπούτσια και clutch σε tan απόχρωση. Απλή και ωραία.

Μαριέττα Χρουσαλά
Με colorblocking, μίνι φόρεμα που μας έφερε στο νου τα 60's και τις θρυλικές δημιουργίες της Mary Quant, και κόκκινα peep toes η Μαριέττα βρέθηκε στο event για να τιμήσει την συγγραφέα του βιβλίου.

Βίκυ Γεροθόδωρου
Η στιχουργός μας χάρισε μία εμφάνιση ladylike, ρομαντική και πολύ κομψή με το στράπλες, μικρό λευκό φόρεμά της από δαντέλα. Επικροτούμε την επιλογή της να το συνδυάσει με παπούτσια σε φλογερό, κόκκινο χρώμα.

Διαβάστε ακόμα: Η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε το βιβλίο της και όλοι ήταν εκεί

Κρίστη Τσολακάκη: Η γοητεία της κομψότητας